Kızlar iki hafta önce LCW dan ayakkabı aldım geçen gün bi anda tabanı açıldı tamamen. Ben fişini çöpe atmıştım ama götürsem iade değişim vs. Yaparlar mı ki bilgisi olan var mı
LCW bilgisi olan var mı
bireylulmeselesi Ben genede yapıyorlar diye biliyorum.Çünkü o ürün siz ne yapmiş olabilirsinizki iki hafta içinde o hale gelsin.Belliki üretim hatası var.Siz gidin böyle böyle deyin degistireceklerdir
Yasak_elma teşekkür ederim şansımı denerim ozaman
bireylulmeselesi Ne kadar surede bu hale geldigini anlatmak icin bence fise ihtiyacin var balım
bireylulmeselesi ben sanmıyorum yapacaklarını ama bi götür söyle bakalım canım. Kim saklar fişi 2 hafta zaten
Benim de geçen bi tişörtüm yıkayınca çekti fişiyle birlikte geri götürdüm incelemeye gönderdiler öyle değişim iade falan yapmadılar hemen. Fiş yoksa alırlar mı bilmiyorum 2 hafta önce aldığınızı nerden bilecekler ki
Sokaklambasi yarın gidicem bakalım ne diyecekler
Duruukus yani nerden bilebilirdim böyle olacağını
Annesivekizi ama sonuçta alırken numaramızı söylüyoruz bi kayıt vardır mutlaka. LCW da çalışan bi akrabam var ona da sordum bu akşam. alırken numaranı verdiysen fişe ulaşabilirler dedi.
bireylulmeselesi intrnnten almıs olsaydın veya fişin olsaydı yaparlardı. ama fişssiz sanmıyorum kullanılmıs ürün çünkü