Ask_hosmus Sedaa hele ki bişey var o çok kötü yaaa maşa gibi bişey vajinadan parça alıyor ya o , Allahım çok kötü yaaa o🤯🤯😂😂
Sedaa Ask_hosmus valla o kadarını bilmiyorum, ben hiç gitmedim 😂 ama kardeşime ucunda kamera olan ince bi cubukla bakmış doktor. İdrar yolu enfeksiyonu var şuan kardeşimde.
Yasak_elma Yasakelma07700 Aa adaşım türemiş burada 😀Büyük ihtimal enfeksiyon var canım kadın doğum doktoruna görünmen gerek
Yasak_elma Yasakelma07700 kulaktan dolma şeylerle hareket etme daha beter olursun.Kadın dogum doktorundan utanacak nevar .Erkek doktordan çekiniyorum derden kadın doktora gidersin zaten kadın doğum doktorları yüzde 85 kadın oluyor.Birde zaten senin alttan bakmaz utrasonla karnından bakar birde tahlil yapar bunlardanda utanacağını sanmıyorum canım🙄
Yasakelma07700 Yasak_elma ya doktor değilde reşit olmadığım için ailem gerekiyor yanımda anneme babama söylemeye de utanıyorum biraz eski kafalılwr
MedavikPastam Yasakelma07700 O yaşta bende de oluyordu koku ve akıntı. Doktora gittim, fitil yazdılar bana 15 güne geçti tamamen. Adet döneminde hijyene dikkat et, kotex ped kullan, tampon falan kullanma. Bunlar yüzünden oluyor çoğu zaman.
MedavikPastam Yasakelma07700 eski kafayla ne alakası var canım annene söyle o da kadın yani götürsün seni doktora
Yasak_elma Yasakelma07700 Hastasın hastalığın utanılmakla geri kafalılıkla ilgisi yok herkes hasta olabilir hassas yerindende olunabilir bu ayıp günah bisey degil sonucta.Babana soylemenize gerek yok zaten annen bilsin o götürsün
Sedaa Ask_hosmus saol canım, galiba hamile kalmaya da engelmiş, 1 senelik evliler, çocuk istiyorlar ama doktor enfeksiyon varken hamile kalamazsin demiş. İlac vermiş. İnşallah en yakın zamanda iyileşir de teyze olurum bende ☺️🙏
gececianne yavuzzz evet iyi gelecektir. Her gün bir damla kullanın ve damlattıktan sonra 1-2 dakika bekleyip öyle giyim çamaşırınızı. Saf yap olmasınada dikkat edin 🙏