• Muhabbet
  • Nedir bu tv'lerin sürekli Osmanlı dönemi dizileri çekip durmaları

Kızlar sizce neden sürekli çevirip çevirip Osmanlı dönemi dizileri çekip durmaları yok diriliş Ertuğrul, yok kuruluş Osman sonra şu hürremin oynadığı Osmanlı dönemi dizisi tekrar atv de yayınlanan kuruluş Osman dizisi sizce fazla abartı olmadı mı çemşit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar 🤦 bugün bi bölümüne denk geldim Osman bey birinin kılıçla kellesini uçuracak ay bi hareketler yapıyor sanki dans ediyor 🤦 bence Osmanlı döneminde öyle değildi… Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında???

sahika O kadar haklısın ki ben de gereksiz buluyorum. Kanal açıyorum hep dövüş, hep kılıç. Hele şu Burak özçivit’i salmışlar osmanlı dizisine hiç de yakışmıyor role. Osmanlı dizileri sıktı artık iyice

MedavikPastam bence de sıktı ya hadi 1 kere göster 2 kere göster Osmanlı ile ilgili dizi yada olsun olsun da en fazla 3 olsun anam bunlar canı sıkıldıkça Osmanlı dizisi çekiyorlar… Dedim ya kılıç sahnesi aşırı komikti kılıcı döndüre döndüre salladı dans ediyor sanki sonra adamın kafasını k.sti aşırı komikti bence kılıç ağırdır öyle çevirilmez bence

sahika yani kanuni o kadar zeki bir adammış ki. sabırlı güçlü iradeli kudretli.
        ama dizide saçma sapan bir karakterdi sinir olurdum o diziye de :) şimdikilere de . kanalı meşgul ediyorlar

sahika Halka empoze edilmeye çalışılan düşünceleri izlettiriyorlar. Başarılı da oluyorlar. Sanki ülkeyi sadece bunlar kurtarmış kurmuş gibi göstermelerinden bıktım. Nefret ediyorum hatta. Başka kanalda bardaktaki şarap sansürlenir ,atv de kafalar kesilir,ikinci karılar alınır diğer karı da saygı duyar . Gerçekten hayret ediyorum ,bu millet neler izliyor nelere kafa veriyor diye üzülüyorum. Çocuğum için endişe duyuyorum. Zaten izleyenlerin de aklından şüphe ediyorum.

bitterdelisi24 sonra Türkiye neden gelişmiyor millet mars’da hayat var mı diye araştırma yapıyor biz hala Osmanlı dönemi dizileri çekip dururuz

Eskobar keşke tarihi açıklayıcı boyle görselli anlatsalardı severdim valla daha çok 😊

sahika osmanlı dizilerini sevmeyen tek ben değilmişim demek ki, bana da cok saçma geliyor. Zaten dövüşlü savaşlı dizileri hic sevmem. Muhteşem yüzyıl dizisine herkes müptelayken ben nefret ediyordum o diziden. Zaten son cıkan osmanli dizileri de cok sacma, bir kac sefer pragmanlarına denk geliyorum. Pragman bile heyecan verici gelmiyor bana.

Sedaa kız bide çevirip çevirip biraz senaryo değiştirip tekrar yayınlıyor yok muhteşem yüzyıl yok kuruluş Ertuğrul yok diriliş Osman tekrar atv diriliş Osman ne bu böyle kız bende sevmiyorum Osmanlı dizilerini

Nietzsche ikinci karılar alınır diğer karı da saygı duyar

Aynen istiyorlar ki Türkiye öyle olsun erkeğin 2 3 tane karısı olsun ama karılar ses çıkarmasın kanka olsunlar ama aynısını kadın yaparsa ahlaksız edepsiz öldürüsiye döv milletimizin de hoşuna gidiyor böyle diziler… Camdaki kız dizisindeki Türkan okuma yazma bilmeyen kadın kocam giderse çocuklarla per perişan olurz diyor halbuki yalan kadınlar güçlüdür ki kadınların yapamayacağı bir iş yoktur ama öyle empoze ediliyor kadın ayakları üzerinde dursun istemiyorlar erkeğe bağımlı kalsın istiyorlar… Hele ki gündüz kuşağı kadın programlarına ne demeli 🤦 kadın başka heriften çocuk yapmış herkesin içinde çocuk senden değil diyor DNA testi yapılıyor çocuk başka adamdan çıkıyor kadın yüzsüz yüzsüz gülerek ben demiştim sana çocuk senden değil diye kocayı aldatmak normal bişey gibi gösteriyorlar Allah sonumuzu hayr etsin

sahika Osmanli dizileri neden seni bukadar rahatsiz ediyor? Ona kalirsada birsuru sacma sapan diziler var, abuk subuk. Yok opusme sahnesi yok sevisme sahnesi, konusu olmayan cok sacma diziler var? Ki osmanli zamaninda kadinlar gucluydu hatta dahada gucluydu. Ve bir erkegin 3 karisi olmasi osmanliyla degil dinimizle alakali bir sey. Muhtesem yuzyilin sacma oldugunu herkez biliyor zaten ama bir okadarda basarili ve guzel olanida var alparslan gibi vesayre. Yani bu zevk meselesidir, herkez savasli film veya dizi sevmez ama burda osmanliyi vurgulaman biraz yanlis bence.