sahika ben muhteşem yüzyıl çok severek izledim hala izliyorum hatta , kuruluş Osmanı bende sevmiyorum, mesela diriliş Ertuğrul da izlemedim hala oynuyormu bilmiyorum, TV de izleyecek dizi yok hal öyle olunca da insanlar bari Osmanlı izleyelim diyor , Survivor asla kaçırmadım bu zamana kadar ama artık o da sıktı izlenmiyor, bı yasak elma vardı o da bitti , camdaki kız desen iyice saçmalama oldu dizide bence Nalan karakteri bu kadar salak değildi gerçek hatta , yalı çapkını güzel o da yavaş yavaş sıkmaya başladı beni tamm anladık sevenler kavusturmuyorlar ama artık kavuşturun diyor insan, hele Ömer dizisi benim midem bulanıyor onu izleyince içim bı tuhaf oluyor kadınla adam hiç yakışmıyor ve kadın büyük, bana çok mide bulandırıcı geliyor, üzerine bide kızılcık şerbeti eklendi Müslümanlık böyle anlatılmamalı bence aşırı yanlış anlatılıyor, yani izlenecek dizi yok o yüzden Osmanlı 🤌😂
Nedir bu tv'lerin sürekli Osmanlı dönemi dizileri çekip durmaları
- Düzenlendi
Kızlarr ben TV izlemiyorum desem 🙈 zaten gün kalmıyor kiii 🤷🏻♀️ birde öyle bir alışkanlığım yokk, bekarliktan geliyor bu TV benim için çok boş birşey geliyor sadece vakitlerini öldüren bir araç gibi. Zaten ev çocuk işi parka götür getir derken TV izlememe fırsat kalmıyor bı aksamlari oluyor. Onda da Netflix acıyorum. 🥲 Saracak film ya da dizi varsa izliyorum yoksa gün boyu telefon elimde alışveriş ya da trendlere bakıyorum. Ya da görüntülü sohbet ediyorum annemgille bı bakıyorum zaten saat 11 olmuss 😂 ee hadi yatayım o zaman ben diyorum gidip yatıyorum valla tavuk gibi ben erkenden uyurumm 😂🤭 Ama bende hiç Osmanlı dizilerini izlemedim , sarmıyor benii ilgimi hiç çekmedi
Ask_hosmus keşke eski diziler geri gelse Avrupa yakası dizisi yalan Dünya dizisi yada ekmek teknesi dizini Sıdıka bir tutam tiyatro çok güzeldi eski diziler
Premses41 ciddiye almadan izleyene lafım yok canım:) dizi deyip gecene eyvallah.. ama inananlar varya 🤦🏽♀️