bitterdelisi24 geçmiş olsun😄valla tam çıldırmalıklar
3 yaş sendromu mudur?
bitterdelisi24 ayy bigunleri bı günlerine uymuyorlar kii 🙈 canları sağolsun valla 🧡
Bsrkaya öyle valla analar cennetlik boşuna demıyorlar… ana hakkı ödenmezzzzz🤣
bitterdelisi24 yokk vallahi ödenmez 🙈 aayy hayal ediyorum kızım 5 yaşına gelmiş oğlum da 3 yaşına vee sıfır stres çocuklar büyümüş ben kendime dolu dolu vakit ayirabiliyorum geceleri düzenli uykular yerini aldıii gelsin bakımlar gitsin bakımlar kilolardan uzak fit bir vucud 😅 ayyyy vallahi anlatırken aglayasim geldi 🥲
Bsrkaya dur devamı nı getirim..
mutlu mesut yasarken patttt birdaha hamilesin…
hoba birdaha başa sar 🤣🤣🤣🤣🤣
bitterdelisi24 tövbe deee kiizzzz 🤭😂 yok yaa düşünmem bidaha heraldee 🤔
- Düzenlendi
Cicilibicili Bu travma falan değil tam 3 yaş sendromu . Değişik türü bende de var ,günlerdir kavga dövüşle diş fırçalıyoruz . Sevdiği şeyleri söyleyip yaptırmaya çalışıyorum. Süreci sıkıntısız geçirmek için inatlaşmamak lazım . İstediği olmayınca kendini yerlere atıp ağlıyor 😂bana komik geliyor ergenliği ,görmezden gelip git odanda ağla gel diyorum bana sarılıyor geri. İnşallah fazla uzun sürmeden geçer . Bir iki abur cubur yiyordu ,diş fırçalamadığın için yasakladım dedim . Kendi kendine Süt dilimi ,ozmo yok . Sadece Süt var danone var diyor 😂😂
Nietzsche cidden inşallah uzun sürmez bu durumlar. Ben git baska yerde agla diyince daha da cok agliyir benim kiz 😮💨o kendi kendine konuşmaları beni bitiriyor. Saçına bakacaktim eliyle itincr beni bende bıraktım zaten dolmustum gittim ağladım artık tabletini aldı geldi klavyeyi açmış rastgele basıyor annem üzgün diyor güya yazıyor yani😂yeni yeni huyları çıkıyor konuşmak da çözüm değil artık biseyleri inşallah yapariz sonra yapariz diyorum diye “anne inşallah deme”,“anne sonra deme” bide pazarlık yapıyor hemen olsun istiyor
Cicilibicili seninki kız olduğu için daha bilmiş geldi bana 😂erkekler genel anlamda IQ su düşük oldukları için pek cümle kuramıyor ,tablet falan bilmez zaten . Odasına gider buhran geçirir 😂😂😂çok komikler bence
Nietzsche hepsi ayrı bir çeşit 😂
Bsrkaya allah isteyenlere nasip etsin insallah🥰
Benim kızımda 2 yaşında her şeye küsüyor no no diyor
küsebilirsin kapıyıda kapat diyorum 2 dakka geçmeden kapı aralığından bakıyor a kim gelmiş diyorum gülerek yanımıza gelip hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor 😂 artık alıştık ağlayınca da kendi haline bırakıp biraz ağlamasına izin veriyoruz 5 dakika ya geliyor
Ağlamak bence bir ihtiyaç mutlu olunca üzülünce sinirlenince ve daha birçok durumda insan ağlayabilir ben bile bazen bi şey olmasa bike ağlıyorum eşim diyor noldu bi şeyde yok halbuki birinde annem dedi bizim kız arada ağlar artık alıştı adam 😂