HurremSultan ahaha evet çok iyi makara oluyor ya biz çok eğleniyoruz 🤣🤣
Orgazm olamıyorum diye ağladım
- Düzenlendi
TombulHatun kizzz ufkumu açtın bu gece heee senin para mevzuunn @Ask_hosmus da gecelik paketleme falann sedoşum da numaralı pozisyon seciyormusss😂🔥🔥 kizzz bu gece çok faydalı Bi gece oldu @Sedaa
TombulHatun oha çok iyi bende dicem bunu 😂 bakalım ne tepki verecek 😂
HurremSultan daha neler var bende de sesim çıkmıyor 😂😂
Ask_hosmus anlat qsko anlat niye içinde saklıyorsun kiii😁😁🥲🥵
HurremSultan tek hamle tek kelime yeterli olur bazen 😂😂
TombulHatun bende bazen onun istediği pozisyonu yapmayınca diyorum 500 verirsen olur😂😂
Ask_hosmus bazen ama xakxxvxjshx adam.istemiyorsa kıvama getirmek zor😂😬😬😬
Ask_hosmus ahahhahaha para her pozisyonu acar diyelim o zaman😂😂😂🥵
HurremSultan ben bazen çaktırmadan huylandırırım onu , mesela güzel bı duş alırım saçlarımı tarayıp üzerimde havlu elimde bebek yağı yanına giderim biraz masaj yap uyuyim derim tamm der ama uyku harrraaam😂😂
Bazen de mini şort giyerim baya mini ama ,çay demlerim bardakları getirirken falan keser o beni zaten arkamdan offf offf der😂😂
O bazen halısaha maça gider o gelmeden hazırlanırım ben, kapıyı öyle açarım o yorgunlukla aklı gider gene😂😂
O çekiliş şeyini yap yarın ne kadar heyecanlı oluyor 😂
HurremSultan çok kolay kız deme öyle istemese bile onun sevdiği pozisyona geçerim hadi geeeel derim mecbur kalır 😂😂
HurremSultan bu işin şakası tabi 😂 neyse gidim de bi 1000 TL koparayım😂😂😂
HurremSultan ben çok fenayımdor da belli etmiyorm çok verimliyim aslında 🤣🤣🤣
Ask_hosmus dene mutlaka çok eğlenirsiniz 😂
Ask_hosmus off ben kocamdan para istemeyemiyorm adamın maaşı bende istesem diyoki paralar sende zaten ben senden isteyeyim 😂😂😂
HurremSultan neeeeeeeeeee
bir haftadır orgazm olamıyor musun??
aman yarabbim:))) felaket 🙃🙃🙃🙃🤣🙃🤣🙃🤣🙃🤣🙃
bitterdelisi24 kız hergun deniyoruz hxhsxx olmayınca hergun deneyip sıkıntı oldu evde 😂😂😂
Ask_hosmus kizzz bunlar benim olayım zaten😂😂😂🥵🥵 cilve benden sorulur 😂 ben değişik şeylerden bahsediyorsun sandim🙈 mesela şu kavanoz olayi baya iyimis zjajgzz
TombulHatun kız belli etsenize bu değişik fikirler evliliğe iyi geliyor 😂😂🥵
Ask_hosmus ahahaaa karşı koyamaaz diyorsuuunnn