Kızlar son adet 4 mayıs Test sonucuna bakarmisnz

Premses41 hamilesin canım ☺️ hemen doktora da gidip kan ver, kan değerlerine de bakıp sağliklı gebelik olup olmadığına bakıyorlar. İnşallah sağlıkla kucağina alırsın bebeğini 🙏🌸

Premses41 yurtdisinda yasiyorum canim, beta hcg bilmiom Ama Benim burda ikili testim 12ci haftada oldu.
    Rutin ultrasyona da 19cu haftada oldu
    Ama teste göre hamileisn canim

Senin Bebis suan en az 5-6 haftalik ❤️

cano42 SON adete göre 5 +1 bugün doktora gidicem bakalım dualarınıza benide ekleyin inşallah oğluma bir karded

Premses41 bence daha görünmez. Beta 1000 in üzerinde olunca kese ve bebek gôrünüyor diye biliyorum tabi yanlış hatirlamiyorsam. Ama haftaya randevu alabilirsin doktordan , hem beta da 1000 i gecer o zamana kadar. Aslında 7.haftada gitsen kalp atışını da duyarsın belki.

Nietzsche

Sedaa

kim söylüyor size bunları?
          beta 1000 olunca görünürmüş, yok 3000 olunca görünürmüş.

Nietzsche hele siz kesin bir dille söyleyebiliyorsunuz bunu maşallah, “en az 3 bin olmalı”
          ?

ilaydaelcin kafamızdan uydurmuyoruz ,başımıza geldiği için ,doktor sözünü referans aldığımız için söylüyoruz. 4 binlerde gittim ,çok küçük olabilir göremeyebiliriz dedi ve minicik kese gördük. Asıl siz neden böyle sinirlendiniz ? Ben post sahibine yazmıştım.

Nietzsche hanımefendi ben size uyduruyorsunuz mu dedim ayrıca niye size sinirleneyim pardon yani ne gibi bir kastım olabilir? doktorunuz da yanlış biliyormuş öyleyse, çünkü öyle birşey yok kendimden örnek vereyim betam 1400′lerde iken hem keseyi hem bebeği gayet net gördük, 5+3 idim.
              post sahibine yazıyoruz zaten hepimiz, ama böyle kesin bir dille söylediğiniz %100 doğruymuş gibi konuşunca size ayrı bir cevap verip kendimden örnek vermek istedim hepsi bu.

ilaydaelcin kim söylüyor size bunları diye cümleye giriş yaparsanız tamda anlattığım gibi anlaşılırsınız. Tamam sen 1400 lerde görmüşsün. Ben 4000 lerde göremedim. Tabiki kendi deneyimimi yazacağım. Herkesin sizinle hemfikir olmasını neden bekliyorsunuz. Siz 1400 lerde gördüm yazsanız çıkıp size kim söylüyor bunları demezdim mesela. Kısacası sizde deneyiminizi post sahibine yazabilirsiniz. Kimse bize kulaktan dolma bir şeyler söyleyip kandırmıyor yani . Başımdan birden fazla gebelik geçti deneyimledim. Sizde kendi deneyiminizi dilediğiniz gibi yazın.

Nietzsche o zaman sizde şöyle yazsaydınız, “birden fazla gebelik geçirdim deneyimlediğim şuydu; betam 4000 lerde iken bile görememiştim, doktorum da göremeyeceğimi söylemişti..tabii herkesin aynı olmamakla beraber ben biraz daha bekleyin derim.”
                  ama siz,
                  en az 3 bin olmalı derseniz tamda anlattığım gibi anlaşılırsınız :)
                  neyse hayırlı günleeer 💐

ilaydaelcin . 2 gün beklemekle kimse ölmez ,garanti olsun boşuna gidip kese göremeyince stres olmasın . Asıl 1400 le bebek göreceğini sanıp gitmeleri hayal kırıklığı olur. Ayrıca bu yorumunuzdaki hassasiyeti tüm yorumlarınızda bekliyoruz. Size kim söylüyor bunları yerine,arkadaşlar ben 1400 lerde gördüm 3000 bin olması şart değil ,bu konular değişkenlik gösterebiliyor ama garanti olması açısından 2,3 gün daha bekleyebilir arkadaş diyebilirdiniz. O zaman yanlış anlamazdık. Hayırlı günler 😊

Kızlar bende test attım bakar mısınız rica etsem

Nietzsche salı günü çağırdı ultrasonla bakmadı doktor 861 di o gün o civarda olur diye ben kimyasal geçirmiştim çok korkuyorum inşallah sağlıklıdır. 2. Bebegm olucak insallah

ilaydaelcin salı günü çağırdı zaten 861 olduğu için kanaman olursa gel dedi ve daha küçük dedi salı günü ultrasyonla bakarım dedi . Benimde ikinci gebeliğin olucak fakat mart ayında kimyasal oldu değer cıktı düştü çok endişeliyim umarım sağlıklıdır oğluma kardeş gelir 😊