Blondie TombulHatun bunları duyunca oh rahatlik diyorum korkumu yeniyorum ya dogru diyorsun ne bileyim cok aciyor falan diyorlar ondan korktum hatta ozel bolgeden vazgecme durumuna geldim de yok ya yaptiricam sonuda rahatlik oluyor😊
TombulHatun Blondie ay sakın vazgeçeyim deme ucunda ölüm mü var ne kadar acıya bilir 3 dk sürmeyecek bir bölge korkma ve acırsa kadına durmasını söyle soluklan arada derecesini çok da düşük yaptrma faydası olsun😂😂
Blondie TombulHatun evet derecesi yuksek olunca daha cok faydasi oluyormus yok yok vazgecmem ya senelerdir agda yaptiriyorum çok sıkıldım kuaforumde sürekli zam yapip duruyr ona verecegim parayı lazere vereyimde bir ise yarasin ya 😂
Etipetito Blondie Konudan alakasız ama kaça yapiyosun ağdayı tüm bacak bide özel bölgeyi ne kadara alıyor
gshande Blondie alex acılı oluyor diye biliyorum nd yi yaptıran yok bildiğim ama iste yoğunluk azalınca acı azalıyor. Acı eşiğine de bağlı benim çok düşük ama ben dayanıyorum diode a
Blondie gshande birde bana birkere jilet vurucaksin dedi birdaha jilet olmayacak dedi cikan killarla yapicagiz dedi
merabatelevole Blondie özel bölgeden ziyade koltuk altım benim çok acıyor ama dayanıyorum bazen gözümden yaş geliyo. Ama ben en yükseğini açtırıyorum daha çabuk bitsin diye
Blondie merabatelevole bakalim ben dayanabilcekmiyim:) birde bana ilk kez 2 gun onceden jilet vur dedi birdaha jilet olmayacak cikan killarla devam edecegiz dedi boyle birsey varmi?
merabatelevole Blondie bende yok her lazerden 1 gün öncesi traş makinası ile alıyorum başka makinadır o. Benimki soprano titanyum
delihatunum Blondie ben alexander cihaza gittim ilk seansa canım çok tatlıdır böyle acısı şey gibi cımbızla eti çekip bırakırsın yada iğne batırıyorlar gibi bende 2. Seansıma gitcem cuma günü
Sibeltkh Blondie bende ilk defa yüzüme yaptırdım çok korktum ama çok çok az bir acı vardı özel bölgeyi bilmiyorum ama dayanilmiyacak kadar olmaz bence
delihatunum Blondie yok değil ya ama ben genede korkuyorum 🤣 acısı var ama yok aman boşver git rahat edersin
Blondie gshande bende oyle biliyordum ama arkadasimda gitmis onada oyle demisler cok memnunum diyor git pisman olmazsin diyor izmirin en bilindik klinigi oluyor aslinda cok duyuluyor
Blondie delihatunum yapcak bisey yok sonunda rahat etmek var 😂 bide birsey sorucam 2 gun onceden jiletlen gel dediler bu aksam jiletlensem olur demi😂