TombulHatun yaa sizi çok seviyorum var ya 🥰❣️içimde öyle Bi heyecan oluştu ki gece 1 buçukta uyuyup sabah 6 da gayet enerjik bir şekilde uyandım 🥹dua edin bana ya işim rast gitsin 💛

Cicilibicili bence pasta işini yap tombulun dediği gibi önce sayfa aç kendine ama heryerde aç YouTube, Instagram, Pinterest, başka ne vardı işte aklıma bunlar geldi 😂 daha sonra kişiye özel pasta yapımlarımız başlamıştır diye paylaş, yakınlarının doğum günün de yap onlarda video yapıp sana atsınlar , illaki sosyal medyada paylaşırlar senin sayfanı etiket yapsınlar bence çok güzel bir iş olur eee yapamazsan da bırakırsın, bende çok seviyorum pasta süslemeyi ama bir türlü kekini yapamıyorum 😂😂

Ask_hosmus ya telefon sıkıntı gibi biraz kamera falan her yerde paylaşayım da çekim yapmayı öğrenmem gerekiyor biraz 🫣püf noktalarına dikkat ettiğin zaman harika oluyor her türlü 😋yapanların bizden neyi fazla 😁bakma pastaneler falan ovaleks diye Bi madde var yumuşak ve sungerimsi olsun diye ondan koyuyorlar

Ask_hosmus valla normal kekten pastaya cevirmissen seninki daha başka bir boyut zaten 😁😁çok zor olur bence dağılır falan, normal pandispanyada süt ve yağ yok ,sarilari ve beyazları ayırıp çirpiyorsun kekten farkı bu

Ask_hosmus ellerine sağlık çiçeğim 😄🌺❣️bu pasta isleri hakikaten çocukla ugrasilacak iş değilde( sırf bulasigindan dolayı 🤪) kafam açılıyor işte seviyorum

Cicilibicili canım bize de at yaptığın pastaları bence ilk önce yakınlarına yapmaya başla kiz pastanede bir pasta 6 kişilik normal kremşantiden başka bişi yok 220 lira ya miğdem almıyor benimde onları artık evde ne güzel mis gibi yaparsın yapanlardan neyin eksik ki şeker hamuru vs ne güzel süslüyorlar

Cicikiz İnşallah canim ❣️daha çok bentocake ve nakedcake düşünüyorum ama sipariş istenirse elbette şekerhamurluda yapmayı düşünebilirim diğeri benim açımdan daha pratik çocuklarla olacağım için. Bide şeker hamuru çok lezzetsiz