Gidiyorumyolcuet Merhaba kızlar benim göğüslerim ve belimde sıkıntı yok bedenim oluyor ama bacaklarım kalın çorapları olmuyor ne yapabilirim acil öneri verebilir misiniz düğünümüze 14 gün var ve eşimde jartiyer gitmemi istiyor
Buzlulimonatam Gidiyorumyolcuet yanlış anlama ama canım takıldığım kuşum eşin jartiyeri nereden biliyor acaba hani çoğu erkek bilmez ben de hep giyerim benim herife jartiyer desem suratıma bakar Türkçe konuş der 🤭
Yasak_elma Gidiyorumyolcuet ayrı satılan jartiyer corapları var canım alacağın jartiyere bakıp ona göre sec kombin yap.Biraz büyük bedenini alırsın olur bence
Gidiyorumyolcuet Bsrkaya biliyorum sağlık problemlerim var ve sürekli kortizon alıyorum malesef dediğin mümkün olmuyor
Gidiyorumyolcuet Slaedz06 Bedende sorun yaşamıyorum canım üst bedenimde sorun yok iç çamaşırı takımı ve jartiyeri oluyor ama çorap olmuyor tek sıkıntı o
AksoyS Gidiyorumyolcuet büyük beden corap al biraz sikar ama idare edersin bence dene istersen bi cok yukari cekme diz kapaklarindan biraz üste durur merak etme kocan seni jantiyerle görünce corabin nerde olduguna fazla takilmaz 😊😉
Slaedz06 Gidiyorumyolcuet işte belki çorabı ayrı satılıyodur yada yanlış anlama Büyük bedenler için çorabı olabilir onalra da bakabilirsin yada giymiyceksin yada Seks çorapları yazınca fileli falan çıkıyor onlar olur onlara göre kombin yapabilirsin
Mtlukadn Buzlulimonatam bu devirde jartiyer nedir bilmeyen kac kişi var ki sizin eşiniz numunelik bence
Gidiyorumyolcuet Buzlulimonatam Neden bilmesin canım asıl bilmiyorum diyen erkek var ise şu devirde yalan söylüyordur açıp bakabilirsiniz internette her şey apaçık yazıyor kaldı ki zaten de her şeyi ortak fikirle alıyoruz biz yani yeri geliyor sence nasıl olur diye sorup atıyorum modeli ya da gösteriyorum ne var bunda anlayamadım
Mtlukadn Buzlulimonatam yoo yorumunuzda sorunun sahibi cevaplasın yazmıyor ve ayrıca herkesin cevabına açık bir yorum baska birinin fikrini söylemesini istemiyorsanız yorumlarınızın sonuna konu sahibi dışında kimse cevaplanması bari
Buzlulimonatam Gidiyorumyolcuet her erkek aynı değil sizinki biliyor diye diğerleri de biliyordur anlamına gelmiyor ben kötü bişey sormadım gerilmenize gerek yok
Gidiyorumyolcuet Buzlulimonatam erkeklerin %95 i biliyor tatlım yoldan çevir bu ne diye göster hemen cevap verirler bilmeyen kadınlar da ya baskılı bir aile ortamında yetişmiş olabilirler neden sen buraya takıldın benim eşim cahil mi ki bilmesin? Gerilmedim ben ama sen gerilmişsin gayette belli sadece senin eşin bilmiyor diye tüm erkekleri aynı düşünmen çok çok yanlış şurada eğer gerçekten çoğu postu okusaydın büyük bir kesimdeki erkeklerin çok daha fazlasını bildiğini anlardın çok şükür ne eşim ne de ben cahil değiliz çoğu şeyi biliyoruz
Bsrkaya Buzlulimonatam kızz simdikinin erkekleriiii çok fenaaa vallaa 🤭😅 bilmedikleri şey yokkk inann ki 🙈😅
Buzlulimonatam Bsrkaya aşkım valla benim ki bilmiyor her haltı bilir yoksa bilse söylerim niye bilmiyor diyim dimi ama 🥲