Buzlulimonatam saygımı korumaya çalıştıkça benim sınırımı zorluyorsun hangi çağda yaşıyoruz acaba milattan önce 3yy felan mı? Bu devirde kim neyi bilmiyor Allah aşkına senin eşin bilmiyor diye benim eşimin bilmesine laf söyleyen hatta farklı boyuta çevirmeye çalışan sensin kalkmış burda boş konusuyorsun şu forumda hiçbir şey okumadın mı acaba merak ediyorum ama seni de anlıyorum ters psikoloji yaparak beni mutsuz etmeye çalışıyorsun kendi mutsuzlugunu bana yansıtmaya çalışıyorsun ama ben bunlara gelmem tatlım çok şükür eğitimimiz de kültürümüz de var kendimizi hala gelistirmeye çalışan insanlarız inşallah senin eşin sana yalan söylemiyordur bence sen benim eşimin bilmesini sorun yaparken kendi eşinin bilmediğini ya da biliyorsa da bilmiyormuş gibi saf ayaklarina yatmasını sorgula bu devirde bunları bilmeyen insan yok hatta hatta daha 18 yaşına gelmemiş çocuklar bile bu tip şeyleri biliyorken senin eşinin bilmemesi çok garip ben olsam bunu sorgulardim güzellikle cevap verdim bunca zaman sana ama anladığın dil bu belli ki başkalarının eşlerinde sorun arayacağına kendi iliskine eşine bak lütfen bir daha hadsiz bir şekilde yorum yaparsan inan bu kadar sakin kalmam benim eşime laf söyleyebilecek bir insan değilsin sen