delihatunum Bsrkaya napcam böyle bilmiyorum hep bi hevesle diyorum üste geçeyim 10 saniye sonra yapamıyorum olmuyor diyorum kötü hissediyorum kendimi 🥺
Gidiyorumyolcuet delihatunum yok canım yaptıkça alışırsın illa başkaları gibi şey yapma yavaş yavaş başla zamanla iyi olursun🤭
TombulHatun delihatunum ahaha ister önünü dön eşine ister arkanı aç bacaklarını otur üzerine nasıl anlatayım 😂😂😂😂😂
HurremSultan TombulHatun ahahah kanka valla adam sereserpe yatarken ona dönük oturuyorum öyle oluyor birtek başka pozisyon tatmadik😂😂😂
TombulHatun delihatunum eşin yatağn ucuna sandalyeye yada koltuğa otursn sen üstte ol belki daha rahat olur 😊
Areyy23 Kızlar bende bişey danışmak istiyorum size Zevk alıp ama erkekler gibi şey olamayanlar varmı ☹️ Aşamadım bir türlü bu durumu
Hayatonemsemeyedegmez HurremSultan aşko eşin çekyata otursun bacaklarını açsın sen gir içeri sırtın dönük tabii🔥😅 Bu pozisyonu çok hayal ediyorumm varyaa🥺 dedim doğumdan sonra yapacam doğum yapalı 8 ay oldu hala fırrrsat bulup bunu yapamadım 😁 çokta merak ediyorumm onun zevki nasıl 🤤