HurremSultan TombulHatun eheheheheee ben erkek olmak istemezdim galiba ya gzsjxb adamlar sadece bosalinca zevk alıyormuş biz mesela opusu koklayiyisi hepsi zevk veriyor🥵🔥
TombulHatun HurremSultan yok be sanmam sadece boşalıunca zevk aldıklarını zevk alıyorlar ki dokunuşumuzu öpmemize filan erekte olabiliyorlar 😂
HurremSultan TombulHatun beninkinoyle diyor bana zgjagxs senin için süreyi uzatıyorum diyor senin zevk alışın hoşuma gidiyor diyor🙊🔥🥵 yoksa ben hemen sonuna varmak isterim bu kadar uzatmaya ihtiyacım uok diyor🤭🤭
Hayatonemsemeyedegmez HurremSultan aşko eşin çekyata otursun bacaklarını açsın sen gir içeri sırtın dönük tabii🔥😅 Bu pozisyonu çok hayal ediyorumm varyaa🥺 dedim doğumdan sonra yapacam doğum yapalı 8 ay oldu hala fırrrsat bulup bunu yapamadım 😁 çokta merak ediyorumm onun zevki nasıl 🤤
HurremSultan Hayatonemsemeyedegmez ahahah kocam seviyor ama ben sevmiyorum beni yoran şeylere düşmanım 🥲😂😂 beni yoran şey zevk vermiyor xgsjnxxb
mardinli47 Kilon nedir bilmem ama 85 kiloyum aşırı kucak seven biriyim öyle daha çok zevk alıyorum kendini hiç kasma alışır vücudun merak etme
delicee mardinli47 kucakta olay kadında bitiyor biraz bende denemek istiyorum aslında bi ara denedim ama acemilikten heralde pek beceremedim var mı bunun bi yolu yordamı pratiği 😂
mardinli47 Alışana kadar yerde eşin sırtını duvara yaslayıp otursun bacaklarını tam kapatmasin sende yavaş yavaş yüzün eşine doğru veya yapabilirsen popon eşine doğru otur zamanla alışır vücut ben hamileyken keşfettim bir daha bırakamadım
delicee mardinli47 peki o esnada bacakları eşimize mi doluyoruz yoksa dizlerimizin üstünde mi oluyoruz
TombulHatun HurremSultan ya tabiki bizim zevk aldığımızı görmek onları daha da gaza getiriyor ama bunu eşime soracağım hemen sonuca varmak mı istersin yoksa her anından zevk alıyor musun diye benim öküzcük gerçekten ne düşünüyorsa söyleer bunun cevabını öğrenmeliyim 😂 Bi kaç kere hadi yapta bitsin dedim bana o ne demek lan duvar mı şey yapıyorum dedi 😂😂