MedavikPastam Gerçekten bununla rahat rahat sevişe biliyormusunuz? Çok rahatsız edici birşey. Eskiden bununla korkunuyorduk öyle rahatsız etmiyordu ama şuan aşırı canımı acıtıyor😑
TombulHatun MedavikPastam biz çok rahatız ya bende neden rahat edemiyorsnz onu anlamıyorum hissetmiyorum bile ya alıştık artık onunla yada onsuz pek fark etmiyor ya 😂
buzdankalpler MedavikPastam biz hiç kullanamadık desem yeri ilk ay bi denedik prezervatif ama eşim sıktığını söyledi o yüzden de ilişkiyi sıkıntıya sokuyo yok mu ya bunların bedenleri 🥸
Dogruu43 MedavikPastam benide hiç rahatsız etmiyor her market alışverişinde 1 kutu alırız mutlaka 😂 bı ara balayına gittiğimizde ordaki eczaneden almıştık 100 lira falan vermiştik 😂😂
delihatunum MedavikPastam biz 2 kutu aldık duruyor kenarda rahat edemiyorum bide tırtıklı aldık hiçbir işe yaramıyor 😁
MedavikPastam Ay şimdiye kadar her postum nerdeyse cinsellik kızlar sapık falan sanmayın🤣 Momda böyle post açamıyoruz, bi tek burası var böyle konuları konuşabilecek. Lütfen sapık demeyin🥺
sineklibakkall Islaklığınız yeterliyse hiç rahatsızlık vermez aslında. Zaten kendi kayganlığı da var eşinizin erekte durumu ilişki boyunca devam ederse hiç sorun çıkartmaz. Beni de tırtıklı rahatsız etmişti canımı acıtmıştı mesela
MedavikPastam sineklibakkall Islaklık oluyor yeterince ama yinede rahatsızlık veriyor anlamadım gitti((
TombulHatun MedavikPastam ahaha ya evlendiğimden beri sadece ilk 6 7 ay hap kullandm ondan sonra hep prez. kullandık ben hissetmiyorum bile onu ya benim şeyim mi bozuk acaba 😂😂😂😂😂
Bsrkaya MedavikPastam banada o hissi veriyorr hiç sevmiyorum valla prez. 🙈😅 Ten tene daha cokkk seviyorumm 😅
Cicikiz MedavikPastam ay yanlız değilsin çok rahatsız edici geliyor bana da kurutuyor beni canımı yanıyor hiç zevk alamıyorum
Elif_can6 MedavikPastam belki büyük boyunu almışsınızdır onların ölçüleri var, bir kere yanlışlıkla büyük boy aldık siz dediğiniz gibi oldu, normal boyda hiss edilmiyor
TombulHatun MedavikPastam bize hiç bir eksisi olmuyor ya alınan zevk değişmiyır biz 5 senedir alıştık bizimle bütünleşti 😂😂
sineklibakkall Öncesinde çeşit çeşit alıyorduk ben kimyasaldan dolayı herhangi kokulu vs. İstemedim klasiklerdeki o plastik kokusunu ben de sevmiyorum balon gibi kokuyor 😂 ama yapacak bir şey yok 😅
TombulHatun sineklibakkall Benim burnumda bozuk sanırım bugüne kadar hiç kokulu kullanmadm ama hiç koku da almadm ben ilk ilişkide özellikle koklayacağım 😂
MedavikPastam buzdankalpler Bedenleri var canım, erkeğe rahatsızlık vermiyor ama bazı kadınlarda rahatsızlık yaratıyor biri de ben((
TombulHatun sineklibakkall hahaha tamam acaba ben prez. sevmek için mi kötü yönlerini görmüyorum bana güzel geliyor 😂😂 tek şikayetim çok pahalı olması 😂
Yasak_elma TombulHatun Bizde yılardır prezle kullanıyoruz baktık fiyatı uctukca ućuyor internetten 100 adetini 110 liraya almıştık gecen yıl bize baya gider o hala hic aman bitti bitecek korkusu yok😂Bayada kaliteli normal prezervatif öteki markalar gibi yani bizde terattüt edip aldık ama bilindik markalara okadar para dökmeye gerek yok bence bi şans ver derim kuzum👌
buzdankalpler MedavikPastam marketlerde vs çaktırmadan bedenlerine bakayım dedim göz ucuyla göremedim neresinde yazıyo beden