Hllyldz TombulHatun bmde oyle trebdyoldan 100 lu olanlardan aliorm uygn fiyatli 100 tanesi 100 tl olanlardan extascy marka valla pahali markalara gerek yok is goruyo hemde saglam
delihatunum MedavikPastam biz 2 kutu aldık duruyor kenarda rahat edemiyorum bide tırtıklı aldık hiçbir işe yaramıyor 😁
HurremSultan MedavikPastam ahahahah kanka valla bende sevmem ya aldık Bi korkuyla 2 tane kullandık onu da çıkarıp attim xhkskxbxkutu duruyor oyleee😂
TombulHatun HurremSultan bunu kimse sevmiyo siz nasıl korunuyorsnz yaa hep prezervatif hariç diğer korunma yöntemlerinden korkuyorm 😂
TombulHatun MedavikPastam ya ne alakası var çok kötülediniz benim canım prezervatifimi ya üzülüyorum 😂😂😂
HurremSultan TombulHatun valla 2. Çocuğu dogurana kadar lorunmadik Allaha emanet xgsmjx doğurdum 40 çıkar çıkmaz spiral taktirdim eşim de geri çekiliyor 😎 bu kadar korunma yöntemine birde hamile kalırsam adını savaş koyarim😂😂😂
buzdankalpler MedavikPastam marketlerde vs çaktırmadan bedenlerine bakayım dedim göz ucuyla göremedim neresinde yazıyo beden
MedavikPastam buzdankalpler onu bilmiyorum canım ya ben kendim prezev almadım hiç eşim alıyor, o söylemişti her bedene uygun var diye😂
buzdankalpler MedavikPastam eşim herhalde böyle daha çok sevdiğinden beden arayışına girmemiş bak sana hediye aldım deyip paketleyip veresim vardı 😂