Merhaba kizlar 🤍

4 mayista son adetim oldu yurt disinda oldugum icin 24 mayista gelebildim ve korunmadandevam ettik. 1-2 haziran gibi hastalanmam gerekiyodu fakat hala hastalanmadim yani bi 16 gun felan. Doktora gittim kanimda birsey cikmadi ultrasonradada zaten erken oldugu icin cikmazdi ama benim gibi durumda olan oldumu hic. Ben belki gec dollenme diye dusundum ama ilk defa adet gecikmesi yasiyorum. Doktorumda adet sokturucu felan kulaniriz dedi eger olmazsam. Siz ne dusunuyorsunuz?

Havalar yada stres etkilemiş olabilir hamilelik testi yap istersem bide ama kanda çıkmayan orda çıkar mı bilmiyorum 😁

Evet iste kanda normal cikti degerlerim yukselme yok ama bakalim artik 29 bi sonraki adetim olmasi gerek

sevil06 bence biraz daha bekle ve tekrar kan testi yaptir. 16 gün cok uzun bi süre.

sevil06 sen doktora ne zaman gittin ki canım. 16.gün de mi gittin. Genelde adet tarihinden sonra kanda çıkması gerek eğer hamileysen tabi. Belki geç döllenme varsa diye biraz daha bekle dedim ben. Eğer ilk defa böyle bi gecikme yaşıyorsan ya hamilesindir ya da bir sorun vardır.

Vallaha daha bugun gittim iste ama hani eger oyle olsa bile son adetin ilk gunundzn sayiliyor ya, dusun 4 mayis en son adetimde ama 24 mayista iliskim oldu sonra surekli oldu zaten bu zamana kadar ama diyom daha 3 hafta gecti oyuzden erkenmi

Sedaa kiz bide adet olmadim ya belim cok agriyor cokta sicak basiyor normaldende cabuk ve fazla terliyorum

sevil06 hııı şimdi anladım ,😅 sen 24 mayista mı ilişki yaşadin. Evet 3 hafta olmuş daha ,hamilelik testi için erken tabiki. Sen 1 hafta sonra tekrar test yaptir bence. Sakın adet söktürücü felan kullanma, başka haplar da kullanma. Belki gercekten hamilesindir ama yeni olduğu için kanda çıkmamiştir. Bekle bakalim biraz daha. Rabbim gönlüne göre versin ☺️

Sedaa hahaha evet, yok simdilik bise kulanmicam yzaten su bidaki adetimd egecsin oyle baktiririm