Monalisa Gamzelibayan ya burda özle mesajlaşma bölümü var. Bir insanın hatasını gördüyseniz herkesin içinde yazmak ne bileyim saçma. Keşke özelden yazsaydınız.
Burcu33 Kızlar şimdi gördüm daha yeni girdim bende sizi cok özledimmmm ne var ne yok bakalım 🥰 minikhanim Olivetti Monalisa kumral
Olivetti Burcu33 ne olsun karmakarışığım 7 haftalık hamile olduğumu öğrendim dün yani tescilli olarak öğrendim ztn geçen hafta idrar testi yapmıştım ☹️☹️☹️ Bana dokunan yanıyor cok canım sıkkın
Burcu33 Olivetti ya olsun öyle deme canım hayırlısı böyleymiş yavrunu düşün annelik o kadar güzel bir şey ki herkes tatsin
kumral Kızlarrr aylar geçmiş baksanıza 🥲 Nerelerdesiniz? Özledim sizleri✨ Umarım iyisinizdir💕 @Olivetti @Burcu33 @minikhanim @Monalisa
senOlsanBari kumral eskilerden bi siz birde Olivetti kalmış sanırım tadi kalmamış buraların sonradan katıldım ama baya eğlenceli bir platformmus eski nesesi geri gelse
kumral Olivetti keşke toplayabilsek herkesi :) sohbetlerimizi o kadar özledim ki.. nerelerdesin neler yaptın konuşmayalı 🌸
kumral senOlsanBari keşke :) en sonunda dayanamadım yazayım bir dedim ama @Olivetti ve ben kalmışız 😔 siz de uzun süredir bu edasınız sanırım eskileri bildiğinize göre. Sizi de tanımak isteriz 🙃