• +18
  • En Ateşli Anınız🔥🔥

ruzgargulu Ay benim çok var ya agajzjx ama bu qra durgunuz birde hasta oldum yine anammm Bi 10 12 gün yine ayriyim kocamdan libidom boş yere yukselmesin şimdi xhskhxnx

ruzgargulu Eşim içkiyi fazla kaçırmıştı bi kere eve gelip öyle bi saldırdıki bana o gece harika geçmişti, zevkten kendimizi unutmuştuk bi uyandık ertesi gün öğlen olmuştu o derece adhanssjs
Ara sıra içki içiririm ona yine kendinden çıksın diye, yoksa normal zamanlarda bu kadar sert olmuyor canım acır diye kıyamıyor bana 😂😂

Evlendiğimizin ilk haftası çok ateşliydi 😅 her yerde sıkıştırırdı kaynanam gilin kömürlüğünde kaynanam gilin yatak odasında vs 😅 sabah öğlen akşam sürekli cıplak geziyoduk artık🤣 zaten o ateşle gebe kaldım birde 2 hafta önce pazar günü çamaşır asarken sıkıştırıldım onunda tadı damağımda kaldı hep böyle heycan lazım ya 🤣

Slaedz06 heyecanmı 🙄
      Heryeri anladım ok ama kaynanangilin odası nedir be kardeşim yapmayın be kendi mahreminize saygınız yoktur belki ama keşke başkasına olsaydı düşününce sizede bi garip gelmiyormu yani bence gelmeli

Eskobar Dogurdun mu kız çoktandır takip edemiyorum 😂😂