Bir de denize havuza falan nasil giriyorsunuz, onereceginiz tesettur mayo markalari var mi

Regina kapalılık çok zor , bu yüzden bunu demiş olabilirler. Birdee şuan o kadar çok açık var ki. Kapalılık tükeniyor neredeyse o yüzden yadırgıyorlar da olabilirler. Tesettür mayo kullanıyorum tesettür mayo diye istediğin modellerine bakabilirsin.

Regina yok kuzum , dışarıdaki düşüncelerden ötürü yanii ben zorlanmıyorum kapalılık zor dediğim herkes kapanamaz sıkıya gelemez. Başını kapatamaz

Regina hayırlı olsun Allah’ım daim etsin inşaallah. Tabiki ilk kapanınca biraz tuhaf hissediyor insan yılların alışmışlığı var. Ama sen şeytana takla attırdın şimdi sana çok vesvese verecek. Şunu unutma şeytan doğru yolda olana vesvese verir. Çevrenden ters bişey duyarsın kulak asma her koyun kendi bacağından asılır. Kimse seninle o mezara girmeyecek günahını üstlenmeyecek. Doğru yolda olduğunu düşün kendini kötü hissettiğinde ben ayeti yerini getiriyorum diye düşün.

merabatelevole cok haklisiniz ben de oyle dusune dusune artik tamam bismillah deyip basladim zaten. Allah teslimiyetimizi daim etsin insallah🤲🏻🌸

Regina ben ilk kapandığımda herkes şok olmuştu. Babam bile sen yapamazsın demişti. Ama öyle kararlıydım ki yaptım. Kendimi kırk yıldır kapalı gibi hissediyorum.

Regina Ben ilk düğünümde tesettüre girdim, herkes şoke oldu😃 ama sonra alıştılar bu duruma. Korkacak bişey ypk kendine inan ve asla vazgeçme aklına da kötü şeyler getirme. Kim ne derse desin aldırma da, öbür dünya da senin yerine kimse cevap vermiycek 😊

Regina tewekkurler🤭🤭 evet evden bi çıktım tesettürsüz eve bi döndüm tesettürlü😁düğünde gören her kes şoke oldu. Haa bide tabiki bizde kız erkek düğünü aynı oldu o yüzden cesaretlendim, ayrı ayrı olsaydı cesaret edemezdm çünki kız düğününden sonra eve döndüğümde kafamı ütülerlerdi😄😄