HurremSultan 😅duydumda domates görmek istemiyodum o aralarr hjhhh
Pozisyon meselesii. !!🔥💅
Hayatonemsemeyedegmez qllahtan domates bitti gshxxn yoksa ogure ogure yerdim😂😂
Hayatonemsemeyedegmez canımsın 💗
Hayatonemsemeyedegmez ee niye evkendik hayatım 😎😎
Hayatonemsemeyedegmez noomus kızlar ben okumadım ne domatesi
fistiklicikolata bende öyle yapıyorum tatlım baya yalıyorum dilimi gezdiriyorum seksi sözlerle süslüyorum az daha yaoarsan geleceğim dediğinde bırakıyorum zaten ben yaparken gelmiş oluyorum🤭 benimkiler de büyük değil ki hemde emzirdigim için sarktı bile 80 benimkilerde zaten bebe birini emmiyor o daha küçük ama yine de degdirebildigim kadar degdiriyorum hatta arasını ıslatıp orda da ileri geri yapıyoruz güzel oluyo
Sevde_20 Kız bende arası bile yok 😅😅 başka şeylerle teselli etmeye çalışıyorum işte kocamda istemiyor silikonu ama ben çok istiyorum ahh şöyle iri iri olsaydı göğüslerim ne var neler yapmazdım o zaman adamı uçururdum 😂
Sevde_20 evlendik hakını verelim diyosunn 👍🏻🤭
Sevde_20 asko çok eski postlardan birinde okumuştum kocasına oral uaparken kocasının k9tünde domates kabuğu görmüştü birii 🤮😅😅
Sevde_20 oo aşko sende ne cevherler varr öylee 👍🏻
fistiklicikolata ikna etmeyi dene çocuğun var mı belki çocuktan sonra büyür
Hayatonemsemeyedegmez yok artık bizde ışık kapalı olur benim görmem mümkün değil 😅😅😅😅😅😅😅
@Rouge kuşumm ben hesabıma fotoraf koyamıyorum neden acaba
Sevde_20 ayy aşko pis pis oral yaptıranda ne biliyimm 🤮
Kızlar alkadız ama birşey sorucam .. ben şuan 4+4 haftalık hamileyim kesede görmedim kalp atışıda görmedim daha haftaya göricem inşallah 🥰 . Kendi kendime mastürbasyon yapsam olurmu canım çok çekiyor ( linçlemeyin lütfn)
Sevde_20 Var canım büyüdü ama emzirmeyi bırakınca geri söndü öyle büyükte alıştım şimdi kötü hissediyorum 😀
Hayatonemsemeyedegmez profil resminden mi bahsediyorsun