Gggg Merhaba regl olirken denize girmek olurmu ? Adetin 3cü günü zaten az oluyo bende ama çok kararaız kaldım. İnternetden bakdım tampon kullanın diyo bende oni hiç kullanmadm normal gümdelik bezle girsek bi sorun yarata bilirmi mikrop falan gibi ne önerirsiniz ?
Blondie Gggg bence tampon kullanin bezin cikma ihtimali yuksek sonucta yapiskanli ve islaninca o yapiskani cikabilir tampon takip girenler var cok rahatmis hic denemedim ama
nimbus2000 Gggg tampon en rahatı. sızıntı falan da olmuyor. bez sıvıyı çeken bişeu olduğu için bütün suyu emip ağırlaşıyo ve sızıntı yapıyor
delihatunum Gggg ben geçen gittim ilk defa tampon kullandım çok rahat sadece çıkarırken değişik his veriyor
safinazx Gggg adetliyken girmeyin ya, coluk çocuk herkes giriyor sonucta, ya bekleyin yada tampon kullanın sadece kendi hijyeninizi düşünmeyin lütfen 😇 yanınızda yüzecek onlarca insan olacak, ister miydiniz onlarin yerinde olmak?
Dogruu43 Gggg adet dönemindeyken girmek bana mantıklı gelmiyor çünkü olan mikropları direk vücudunuza almış oluyorsunuz. Ama tabi yinede sizin karariniz. Ped ya da bez ile girerseniz suda sisecegi için rahatsız olursunuz ve çıkar otomatikman. Tampon kullajirsaniz daha iyi olur silikon olan tamponlar var onlar daha güzel