• Öneri
  • Ic cephe boyasi bilgisi olan yardim edebilir miii ??

Kizlar Ben boya markasi olarak Jotun istiyordum ic cephe icin ama bazilari ise filli boya diyor bilden yaptiran varsa yardimci olsun birde önerebilecehiniz renklerde bekliyorummmm !!???

Riri bizde polisan boyatıyoruz hep, en son 3 sene önce kumsal beji rengine boyatmıştık, ama bu sene kış gelmeden marjinal gri rengine boyatıcaz.

Riri Polisan Elegans tam silinebilir boya çok araştırdık. Boyacı da bize bunu önerdi. Aldık daha boyamadık ama iki eltim de aynı markadan boyatmıştı çok memnunlar. Çocukları da var ve silinmesinin kolay olduğunu söylüyorlar.

• Riri bunu yanıtladı.

safinazx sectiginiz renkle uygulamada ayni renk olarak cikiyor mu

bitterdelisi24 Ben sececegim renkle uygulandiginda rengin atmasindan korkuyorum Bu markalarda böyle bir durum söz konusu olur mu ki

zarifhanim anladim silinebilir olmasi tercihim ama sectigin rengin uygulamada farkli olmasindan korkuyorum

Riri anladım biz marjinal gri aldık mesela polisan, duvarda bir tık koyu durdu ama öyle aşırı farklı olmuyo

• Riri bunu yanıtladı.

Riri ben nalbura gidip gri renk seçtim, tonunu da içine birkac damla siyah damlattirarak ayarlattım. Bir kagit parçasına boyadan sürüp eve gelip duvarda denedim. Aynısi çıktı yani

• Riri bunu yanıtladı.

safinazx kagit boyayip evde bakmak iyi bi fikir 👌🏼 ama ,, nalbura “ nedir ?

Riri mahallemdeki Nalbur 😁 şu boya malzeme hırdavat satilan yere verilen ad

bitterdelisi24 düsündügüm bi renk tam olarak netlestiremiyorim kafamda aslinda baktiklarim arasinda aradigim renk Bu diyemiyorum baya bi zorlanicam

Riri gri tonları güzel :) duman rengi var ona bak istersen duvarda cok güzel duruyo

• Riri bunu yanıtladı.