Kizlar Ben boya markasi olarak Jotun istiyordum ic cephe icin ama bazilari ise filli boya diyor bilden yaptiran varsa yardimci olsun birde önerebilecehiniz renklerde bekliyorummmm !!???
Ic cephe boyasi bilgisi olan yardim edebilir miii ??
Riri polisanla filli boya ikiside cok kaliteli. silinebilir al bide tertemiz
Riri Polisan Elegans tam silinebilir boya çok araştırdık. Boyacı da bize bunu önerdi. Aldık daha boyamadık ama iki eltim de aynı markadan boyatmıştı çok memnunlar. Çocukları da var ve silinmesinin kolay olduğunu söylüyorlar.
bitterdelisi24 Ben sececegim renkle uygulandiginda rengin atmasindan korkuyorum Bu markalarda böyle bir durum söz konusu olur mu ki
zarifhanim anladim silinebilir olmasi tercihim ama sectigin rengin uygulamada farkli olmasindan korkuyorum
Riri anladım biz marjinal gri aldık mesela polisan, duvarda bir tık koyu durdu ama öyle aşırı farklı olmuyo
bitterdelisi24 Bende sececgim rengin farkli cikmasindan endise ediyorum bakalim InsaAllah güzel birsey cikaririz tesekür ederim Bu arada 🙏🏼
Riri rica ederm , düşündüğün renk var mı :)
bitterdelisi24 düsündügüm bi renk tam olarak netlestiremiyorim kafamda aslinda baktiklarim arasinda aradigim renk Bu diyemiyorum baya bi zorlanicam
Riri gri tonları güzel :) duman rengi var ona bak istersen duvarda cok güzel duruyo
bitterdelisi24 duman rengi polisandan mi ?
Riri evet evet yandaki arkadas yapmıs cok hosuma gitti
bitterdelisi24 internette baktimda cok koyu görünüyor duvarda da Bu kadar koyu mu ?