Riri Kizlar Ben boya markasi olarak Jotun istiyordum ic cephe icin ama bazilari ise filli boya diyor bilden yaptiran varsa yardimci olsun birde önerebilecehiniz renklerde bekliyorummmm !!???
Sedaa Riri bizde polisan boyatıyoruz hep, en son 3 sene önce kumsal beji rengine boyatmıştık, ama bu sene kış gelmeden marjinal gri rengine boyatıcaz.
zarifhanim Riri Polisan Elegans tam silinebilir boya çok araştırdık. Boyacı da bize bunu önerdi. Aldık daha boyamadık ama iki eltim de aynı markadan boyatmıştı çok memnunlar. Çocukları da var ve silinmesinin kolay olduğunu söylüyorlar.
Riri bitterdelisi24 Ben sececegim renkle uygulandiginda rengin atmasindan korkuyorum Bu markalarda böyle bir durum söz konusu olur mu ki
Riri zarifhanim anladim silinebilir olmasi tercihim ama sectigin rengin uygulamada farkli olmasindan korkuyorum
safinazx Riri ben nalbura gidip gri renk seçtim, tonunu da içine birkac damla siyah damlattirarak ayarlattım. Bir kagit parçasına boyadan sürüp eve gelip duvarda denedim. Aynısi çıktı yani
bitterdelisi24 Riri anladım biz marjinal gri aldık mesela polisan, duvarda bir tık koyu durdu ama öyle aşırı farklı olmuyo
Riri bitterdelisi24 Bende sececgim rengin farkli cikmasindan endise ediyorum bakalim InsaAllah güzel birsey cikaririz tesekür ederim Bu arada 🙏🏼
Riri bitterdelisi24 düsündügüm bi renk tam olarak netlestiremiyorim kafamda aslinda baktiklarim arasinda aradigim renk Bu diyemiyorum baya bi zorlanicam
bitterdelisi24 Riri yok işte o kadar koyu durmuyo aksine ferahlık katmıs eve. ama seyde var mesela. odalar buyuk mu kucukmu oda farkedıyo. kucuk odaya daha acık renkler olmalı mesela akıl vermek gibi olmasında