Yaaa kızlar kocam ayağımı yalamayı seviyor bazen Normal mi bu😂
Fetiş mi?
Deme kızz herzaman yapmıyo ama yapıyor arada kötü bişey mi ki😳
Smartlady yapınca çekiniyorum garip geliyo ama öyle güzel yazmışsın ki birdahakine kendim sokuca ayağımı ağzına😂
Bu arada ben türk değilim arnavutumyazdıklarımda gariplik olursa ondan olabilir bazen kimi sona kimi önce yazıcağımı bilmiyorum🤦♀️
Esim sex yaparken yalar 😅 hosuma gidiyo degil Hani 😂
Ebru-20 ayyyyy benim kocada istiyo bunu benden ama bana o kadar saçma ve tuhaf geliyor ki herşeyi anladım bunu anlamadım. Gıdıklanıyorum ben. Napıyo komple ağzına mı sokuyo nasıl yalıyo. Ayak la bu diyorum akkskakakaka
mihribann benimki bazen eliyle tutar öper işte on sevisme sırasında bazen de ilişki anında öper ama dil atmasına izin vermem xgsjxjxx
mihribann bende severim ya dkdk
MedavikPastam biri anlatsın kimse gıdıklanmıyor mu ona göre sokacam ağzına akdkakskakakak
zirabenisizdelirttiniz o an gıdıklanmıyorsun kanka fhhhghffg
MedavikPastam kanka o anı anlat bana böyle olmaz akskakska sen mi sokuyorsun ağzına napıyosun amskakskaka
zirabenisizdelirttiniz yüzün eşine dönük halde üstte oturuyorsun hoplaya zıplaya eğilip ayaklarını yalıyorsun dkdjdj
MedavikPastam ağğğğğğ akskakska neeeeeğğğğğğğğğğğğğ imdaaat
MedavikPastam ayak görmeye tahammülü olmayan ve sürekli çorapla gezen bana ayak fetişi olan koca şoku akakkakaka
zirabenisizdelirttiniz keyifli oluyor knk dene fkfndndjjd
MedavikPastam kanka kim kimin ayağını yalıyor noluyor taktik ver gelmesine yakın gidip kırmızı kalıcı oje sürdüreyim bari aksmkakskaka
zirabenisizdelirttiniz sen üstteyken eğilip yalıyorsun fjdjd turuncu oje yaptır aşko alev simgesi fkfjfjdjdj
MedavikPastam kanka ben yalamam ayağını saçmalama öğk aw akskakskakskakskakakakaka o yalamak istiyor ayyyy tansiyonlarım düştü