mihribann bende severim ya dkdk
Fetiş mi?
MedavikPastam biri anlatsın kimse gıdıklanmıyor mu ona göre sokacam ağzına akdkakskakakak
zirabenisizdelirttiniz o an gıdıklanmıyorsun kanka fhhhghffg
MedavikPastam kanka o anı anlat bana böyle olmaz akskakska sen mi sokuyorsun ağzına napıyosun amskakskaka
zirabenisizdelirttiniz yüzün eşine dönük halde üstte oturuyorsun hoplaya zıplaya eğilip ayaklarını yalıyorsun dkdjdj
MedavikPastam ağğğğğğ akskakska neeeeeğğğğğğğğğğğğğ imdaaat
MedavikPastam ayak görmeye tahammülü olmayan ve sürekli çorapla gezen bana ayak fetişi olan koca şoku akakkakaka
zirabenisizdelirttiniz keyifli oluyor knk dene fkfndndjjd
MedavikPastam kanka kim kimin ayağını yalıyor noluyor taktik ver gelmesine yakın gidip kırmızı kalıcı oje sürdüreyim bari aksmkakskaka
zirabenisizdelirttiniz sen üstteyken eğilip yalıyorsun fjdjd turuncu oje yaptır aşko alev simgesi fkfjfjdjdj
MedavikPastam kanka ben yalamam ayağını saçmalama öğk aw akskakskakskakskakakakaka o yalamak istiyor ayyyy tansiyonlarım düştü
zirabenisizdelirttiniz sen soyunup uzan güzelce o da gelip ayaklardan başlayıp yalaya yalaya yukari çıksin fhghgggh
MedavikPastam insan gibi sevişemiyoruz illaha bi bokluk olacak işin içinde akmakaks neyse allahtan üçlü olsun güçlü olsun demiyor yapacaz bi şekilde geldiğinde kakakka
zirabenisizdelirttiniz hagksksjsj
mihribann ayak görünce bile tiksinen ben gruptan ayrıldım. Ama herkesin kendi bileceği iş adam seviyosa yalasın yani ne denebilir😂
MedavikPastam eşinin ayaklarınımı
@“Cameonbaby” sdfnfmxıemfnaşxö
@"zirabenisizdelirttiniz bende öyleydim napıyorsun falan diyodum ama alışmaya başladım 😉
@"zirabenisizdelirttiniz bende sürekli çorap giyiyorum ama işte koca öyle olunca alışıyorsun zevk almaya da başlıyorsun 😂😂