Neray Salam qizlar. Bakida meslehetli hekim deye bilersiz? Savadli olsun, novbesi cox olmasin (qebuluna seherden gedib gozleyib axsam girmeyim yeni) ve zeng edib bisey sorusanda acsin cavab versin.
Freedom Neray Salam canim. Menim hekimim Cox yaxwi savadli diqqetcil hekimdi. Ne vaxt zeng etmiwem acib. Hem dovletde hem ozelde iwdiyir. Lazim olanda analiz ucun ozele gonderir. Olmuyanda dovlete gedirem. Isdeseniz adin soyadin deyerem maraqlanarsiniz. 2 hamileliyimi o hekim aparib. Coxda memnunam
Aysu111 Neray Salam Neray necesen.Menim hamilelikde 2 hekimjm olub Biri dovlet xestanaxanasinda isleyir biride ozelde.ikiside savadli gozel hekimdir. Tam tekmilleşmek deyirsense Ozelde isleyen hekimim var.International medical center 1 klinikasinda isleyir.Zulfiyye Muradova.Inistagramida var.internete yazsan cixacag.cox gizel hekimdir ozde nece.şobe mudurudur hemde klinikanin.O kilinakada basga gozel hekimlerde vardir. Dovlet xestaxanasindayi hekimim ŞELALA hekjm idi.7 nomreli Qara qaratev doģum evi Ama yariya kimj getdim by hekimin yanuna.savadlidir ama gelki zengleri açmir😂😂😂😂 OZELDEYI hekimimi mene is yoldasim demisdi onun sayesinde getdim hamilelikte mualiceni o apardi.
Freedom Neray Nabateliyeva Sureyya. 10 sayli qadin meslehetxanasinda, Diaqnozda ve bawqa ozel xesdexanalardada iwleyir. Ama esas diaqnoz tibb merkezini bilirem. Internetde, instagramda axdarsaniz gelecek. Isdeseniz nomresinide yazaram.
Freedom Neray googlede yazandada gelir 10 sayli qadin meslehetxanasi yazanda gelir ele Xetaide yerlewir.
Freedom Neray vallah men onun yanina getmiwem oglumda. 7 heftelik hamileydim gedende. Cox yaxwi hamilelik aparmiwdi. Indi Ama hec hamile deyildim getdim 1ce kurs mualice yazdi hec xesdelenmedim hemin ay hamile qaldim. Hem savadli, hem diqqetcil hemde mehriban hekimdi. Ozunuzde internetde arawdira bilersiz. Isdeseniz gedersiniz.
GHE_777 Neray salam necesin hekime getdiz amma virus çix yayil bu vaxtdarda gedmiyin hekime,sef elemiremse hamule idiz dord ayliq,menim yaşadiqim yerde iki xestexanani baqladilar,virusa yoluxan çix olduqna göre,Allah balalarmizi qorudun
Neray Aysu111 yaxsiyam canim sen necesen? Neynirsen dunen oz hekimime zeng eledim dedi yer yoxdu dedimki onda gedim Freedom dediye onun yaninda medicalin yanindan kecende dedimki birdene sansimi deneyim iceri girdim uje gec idide 8e islemisdi gordumki heckim yoxdu pramoy giridm qebuluna🤣
Freedom Neray Salam can necesen? Usme duwdum tekce? Yoxsa hekimede gorundun? Duqlasda mayenin miqdari ne qederdi? Birde aybawi vaxdin kecib ya yox?