Hsbcnnc bir kere cilve insanin vücuduyla bütünleşmiş birşeydir, sonradan öğrenilmesi ve yapılması cok yapmacık olabilir. Bir kere evde seksi ve dar giyineceksin, vücut hatlarini sergilemekten kaçınmayacaksın. Utanmayacaksın yani. Kibar nazik tatlı dilli ve kırılgan olacaksın, yani eşinin yaninda yüksek sesle bağırıp çağırmayacaksin, üzüldüğün kırıldığın birseyi tatlı dille ve kısık sesle eşine anlatacaksin, yani üzüldüğünde"ama sen beni cok üzüyorsun" diyeceksin eşine. Bir sey isterken yapar mısın ,alır mısın ,lütfen kelimelerini kullanmalisin. Her zaman güler yüzlü olacaksin, eşine ilgili gibi davranıp aslında kendi isteklerini yaptiracaksin. Her erkek yatakta hareketli kadını sever bence. Yatakta put gibi yatmayacaksin, gerektiğinde sen eşini yöneteceksin. Ve her zaman temiz olacaksin, mis gibi kokacaksın. Bana da esim cok cilveli oldugumu söyler, ben tesettürluyüm ama ev içinde açık giyinirim. Miniler, şortlar büstiyerler giyerim genelde. Gece yatarken saten alt üst şortlu takımlar giyerim. Kendime bakarim yani, bakım yapmayi da cok severim, yani ben bilerek birsey yapmiyorum ama salonda eğilip oyuncaklari toplarken bile eşim popoya bi şaplak atar. 😂 Önünden geçsem yine bi şaplak atar😂 mutfakta 5 dk fazla dursam nerdesin sen yavrum diye gelip arkadan sarilir öper, karşı koltuğa oturmama asla izin vermez, hep aynı koltuğa yan yana oturmamızı ister, uzanip tv izlerken bile ayni koltuğa uzanip izleriz, tabiki hiç rahat durmaz eşim, hep eli bir yerde olur 😅 ama kesinlikle tatlı dilli olacaksin.