• Cinsellik
  • Nasıl cilve yapıyorsunuz bi yazınnnn

Hsbcnnc bir kere cilve insanin vücuduyla bütünleşmiş birşeydir, sonradan öğrenilmesi ve yapılması cok yapmacık olabilir. Bir kere evde seksi ve dar giyineceksin, vücut hatlarini sergilemekten kaçınmayacaksın. Utanmayacaksın yani. Kibar nazik tatlı dilli ve kırılgan olacaksın, yani eşinin yaninda yüksek sesle bağırıp çağırmayacaksin, üzüldüğün kırıldığın birseyi tatlı dille ve kısık sesle eşine anlatacaksin, yani üzüldüğünde"ama sen beni cok üzüyorsun" diyeceksin eşine. Bir sey isterken yapar mısın ,alır mısın ,lütfen kelimelerini kullanmalisin. Her zaman güler yüzlü olacaksin, eşine ilgili gibi davranıp aslında kendi isteklerini yaptiracaksin. Her erkek yatakta hareketli kadını sever bence. Yatakta put gibi yatmayacaksin, gerektiğinde sen eşini yöneteceksin. Ve her zaman temiz olacaksin, mis gibi kokacaksın. Bana da esim cok cilveli oldugumu söyler, ben tesettürluyüm ama ev içinde açık giyinirim. Miniler, şortlar büstiyerler giyerim genelde. Gece yatarken saten alt üst şortlu takımlar giyerim. Kendime bakarim yani, bakım yapmayi da cok severim, yani ben bilerek birsey yapmiyorum ama salonda eğilip oyuncaklari toplarken bile eşim popoya bi şaplak atar. 😂 Önünden geçsem yine bi şaplak atar😂 mutfakta 5 dk fazla dursam nerdesin sen yavrum diye gelip arkadan sarilir öper, karşı koltuğa oturmama asla izin vermez, hep aynı koltuğa yan yana oturmamızı ister, uzanip tv izlerken bile ayni koltuğa uzanip izleriz, tabiki hiç rahat durmaz eşim, hep eli bir yerde olur 😅 ama kesinlikle tatlı dilli olacaksin.

Hsbcnnc insanın içinde olucak kocan zaten ona cilve yapmazsan kime yapcan içinden geldiği gibi davran

Sedaa sizi tebrik ederim öncelikle ama biraz da şans meselesi ,eşinizde de var ilgi gösterme ,yani mal gibi erkeklere cilve işlemez

Sedaa Kesinlikle sen=ben. İş kadında bitiyor kim ne derse desin. Tatlı dile hiç kimse karşı koyamaz. Kadının evdeki neşeli hali erkeği evine bağlıyor. Benim eşim evden çalıştığı halde birbirimizden asla sıkılmayız. Erkekler aslında kendini yönetecek kadına düşüyorlar, ben yatakta ne zaman ipleri elime alsam eşim geberiyor zevkten. Seksi nahif bir dişiye kul köle oluyorlar cidden 🤭

Hsbcnnc kocam istediğim birşeyi alırsa bana bir cilve geliyor 🤣kimse beni durduramaz sabaha kadar 🔥

Tatlı dil falan yazmışlar da bence her erkek farklı bir kadın sever
      Ben dobra bir kadınım ama oldukça da güler yüzlü samimi davranırım evde kendi temizliğime dikkat ederim ama saç baş dağınıktır çoğu zaman.
      Üstüme kapalı şeyler asla giymem evde hep açıktır şort falan gibi
      Kedi köpek gibi kavga ettikten sonra eşim tutup yatağa atar sanırım erkekler biraz ferhetmeyi seviyorlar herşeye tamam tamam diyen el altına olan kadına heyecanları bitiyor gibime geldi benim

eloko ahahahaha her erkek farklı.sever bencede ama cilvesi olmayan kadını da hiçbiri sevmez ya karakteristik ozellikten ziyade işve cilve işi de olmalı bence o konudan bahsediyor post sahibi.

Sedaa ne guzsl ya maşallah dedim size. Benim eşim de tatlı dile Güler yüze çok önem veren biri hatta bugün çok kotu kavga ettik bağırış çağırış. Dişil enerjimin yerlerde olduğunu hissediyorum sizin eşinizin burcu ne mesela ben 153 boyunda 67 kiloyum bacaklarım full selülit çatlak içinde doğum göbeğim de duruyo aslında güzel sayilirim renkli gözlü açık tenliyim ama kilomdan dolayı mı güzel bulmuyo bilmiyorum birkac kez zayıfla çiti pıtı ol bütün dolabını değiştirelim demisti bende tesetturluyum bu arada. Nasıl giyinsem sever bilmiyorum ama giyime kusama çok önem veriyo kendisi başak burcu bı ara cinselliğe düşkün değil diye şikayetçi oldum ama düşününce bende kendime hiç bakmiyorum ve cilvem eksilerde. O da bunlar çok önem veriyor bakıma fslan mesela geçen basit bı yere gidecektik bı elbise giyindim düz siyah soluk çiçekler var üstünde. Beni görünce çok güzel olmussun senin her an hem düğüne katılacak hem de günlükte oturabilecek kadar şık giyinneni istiyorum dedi. Yani maddi olarak da iyiyiz çok şükür mesela eşim evde giyinmek için mini mini çiçekli elbiselwr al ben çok severim falan derdi almazdım salak gibi bide akşama kadar çok fazla açık ve fiziği güzel kadın görüyor çok şükür gözü dışarda degildir ama yine de selülitlerden dolayı falan mı beğenmiyor diye düşünüyorum. Mesela geçen gün ona sinirliydi m oyuncakları topla dedim o da çok sinirlendi ben sana her zaman misinli konusuyorum senin de öyle konusmani istiyorum dedi. Böyle çiti pıtı guleryuzlu tatlı dilli olsam eşimle aram hep iyi olur bunun bilincindeyim normalde öyle olsam bile kavga anlarimizda kendimi kaybediyorum ya gerçekten bı dilek hakkım olsa cilve dilerdim olmaması ne zor🥺

Sedaa ayy kusura bakmayın aşırı uzun olmuş ama cilve hakkında çok okur ederim ama hiç isyedigim verimi alamıyorum ondan böyle alakalı alakasız konudan konuya atlamışım kusura bakmayın

Sinemsinem aşkım içinden gelmesi lazım sonradan nasıl öğrenilir bilmiyorum ama esta ezmeciyi takip edebilirsin. Yani dediği herseye katılmasam da bence dişilik hakkında verdiği bilgiler kayda deger