Kızlar ben geldim orayi aktif kullanir okurum ama yazmam ordakj linçleyen insanalr burda yok ne kadar guzeeell😂 baya sevindim bu uygulamaya ben
Hapy kidsten geliyorum selamm
hayalet15 Hoşgeldin canım gercek dostluk burda afafsfss
hayalet15 Hoşgeldin, ordakilere göre cinsellik çok ayıp kimse kocasıyla sex yapmamalı akdjfjsjsk
MedavikPastam ahahh evett
fistiklicikolata hoşbuldum ordakilerle tanismadim burdakilerle kanka olacagim😁
MedavikPastam orda dk basi post aciliyor sanirim burasi cok aktif degil
hayalet15 evet burada post az açılıyor ama kullanıcılar aktiv😁
hayalet15 aktif değil ama arada linçleyen tayfadan ben varım aşko akskakakak
zirabenisizdelirttiniz kız moma girmiyormusun artık? Sıkıcı olmuş orası ya kimse yok sen, rabia42, allahkahretmesin, gozde, zeynep, kimse yok. Benimde giresim gelmiyor😬
MedavikPastam askılıyım orda ondan durur muyum yoksa adkakakka zeynebin askısı daha var gizemle gözde doğurdulae ondan girmiyolar rabisde çocuğu atak haftasında akmdkaska bak girmeden hepsini nasıl biliyorum
hayalet15 hosgeldin aşkım bebeğim sende gel CIKIN CIKIN GELIINNN😂🔥
MedavikPastam bende girmiyorum hamile şeyleri görünce stresten midem agiriyor 😂😂
zirabenisizdelirttiniz O zaman hepinizjn askısı, atağı bitince bende aktiv olurum orda şimdilik girip çıkıyorum fjfjdjdj
HurremSultan hahah arada post açmıştın orda 1 ay önce falan😆
MedavikPastam zaten oranın tadı yok artık kids daha eğlenceli hepimiz ordayız sende gel oraya aşko akskakak
Hoşgeldin canım burası çok iyii sarar 😚 kullandıkca daha çok seversin 🌷
MedavikPastam heee arada bakıp çıkıyorum ama dayanamıyorum ya fazla durunca midem agiriyor asko benim hamileliklerr zor geçti bak orda hep yazıyor okumak jstersen😂😂
HurremSultan senin postlarını hatırlıyorum en son doğurtan karışımı yapmıştın doğuramamıştın xvbgjhghj