MedavikPastam zirabenisizdelirttiniz kız moma girmiyormusun artık? Sıkıcı olmuş orası ya kimse yok sen, rabia42, allahkahretmesin, gozde, zeynep, kimse yok. Benimde giresim gelmiyor😬
zirabenisizdelirttiniz MedavikPastam askılıyım orda ondan durur muyum yoksa adkakakka zeynebin askısı daha var gizemle gözde doğurdulae ondan girmiyolar rabisde çocuğu atak haftasında akmdkaska bak girmeden hepsini nasıl biliyorum
MedavikPastam zirabenisizdelirttiniz O zaman hepinizjn askısı, atağı bitince bende aktiv olurum orda şimdilik girip çıkıyorum fjfjdjdj
zirabenisizdelirttiniz MedavikPastam zaten oranın tadı yok artık kids daha eğlenceli hepimiz ordayız sende gel oraya aşko akskakak
HurremSultan MedavikPastam heee arada bakıp çıkıyorum ama dayanamıyorum ya fazla durunca midem agiriyor asko benim hamileliklerr zor geçti bak orda hep yazıyor okumak jstersen😂😂
MedavikPastam HurremSultan senin postlarını hatırlıyorum en son doğurtan karışımı yapmıştın doğuramamıştın xvbgjhghj
HurremSultan MedavikPastam ahahaha He valla bu benim canavar yolları yara yara geldi😂 doktor bana takılmış bu omuzlarından o yuzden çıkmıyor dedi😂😂
HurremSultan hayalet15 yani düşünsene çıkan dedikoduları xgsmbxjx ayy bunun da kocası soyleymis ayyy bununda fantezisi varmış ahahahaha
mavihuylu hayalet15 mom hormon kokuyor 😂 Kids de uyumayan gazlı ataklı bebelerden nevri dönen analar.. burda sabahlar olmasın 🔥🤣