cennetkokulum hayalet15 neyimi sevememissin merak ettim aşko anlatsana biraz 😂 MedavikPastam kendimi beğenmişlik?Nereden kanıya vardın aşko seni de dinleyim 🥰 Tanımadan yargılamak bu olsa gerek neyse konuşalım hallederiz onu da 😂😂
fistiklicikolata MedavikPastam Kız nasıl tutuyosunuz aklınızda benim tuttugum 3 5 kişi var 😃 acaba bendende gıcık alanlar varmıdır ya cok merak ediyorum 😅😅
MedavikPastam fistiklicikolata tutarım hepsini aklımda😃 Kinci biri değilim ama canımı sıkan insanları unutmam yinede
fistiklicikolata MedavikPastam Bak şimdi bende artık liste yapacam unutuyorum bi bakıyorum kavga ettiğimin postuna yorum yapıyorum sonra 😃😃
Babyface hayalet15 bende onu anlamıylrum ben momdan sonra kidse geçim dedim kız burdakiletde kadın burdakilerde anne niye uygulama ado lids olunca bu bizim gacılar triplere giriyor🤣🤣🤣 Bilmiyorum o yüzden bıraktım oralatı geldim buraya🤣😍
zirabenisizdelirttiniz MedavikPastam kanka kocamın görevi uzayacak diye elimi ayağımı çektim burdan akskaks
cennetkokulum cennetkokulum Cameonbaby kendimi beğenmişlik?Nereden kanıya vardın aşko seni de dinleyim 🥰 Tanımadan yargılamak bu olsa gerek neyse konuşalım hallederiz onu da 😂😂 @MedavikPastam cevabini cidden çok merak ediyorum halen?