Babyface Kekillikamisci aynen valla ben eşime yapıyorum hani tiskinmiyorum ama birde böyle bişe duydum bilmiyorum gerçekliğini Temizliğe önem veriyor tabiki o ayrı kız ben sigara bile içmiyorum sadece bi kuru sksomuz var oda kanser etmesin bizii🤣🤣🤣🤣🤣🤣
She_angel Kekillikamisci dini boyutunu biliyorsun o yolu denersen büyük abdestini tutamazsın daha açıklayıcı olamazsı bence
Sevde_20 Kekillikamisci asla bu bi sapıklık zaten bende izin vermem istemez ama istesede vermem asllaaaaa dik dur arkadaşım her istediklerini yapmak zorunda değiliz…!!!
Kekillikamisci elifdedimbededim ahahaha evet evet ama arastirmalarr kadıninda cok zevk aldgni soyluyorms . Hiiicc oyle oldgnu dusunmesemde
Sevde_20 Kekillikamisci yapma Kekillikamisci hem her istediğini yaparsan kendi sınırın kalmaz yapma ki özgüvenli sınırları olan bi kadın olasın boşver her istediğini yapınca degersiz oluyosun zaten bu hic yapılacak bir istekte degil..
HurremSultan Sevde_20 aynen ya erkolar herseyi ister bıraksan yatağa yanına başka karı bile getirirrr isteklerinin sonunun gelmesini yada hiç istememesini istiyorsan her istediğini yapmiycaksin💅🏻👌 ben istiyorsam yaparım tabi whahhahs
morsexim Kekillikamisci ilişki esnasında istiyor bazen ama kabul etmiyorum. 2 kez girdi dayanamadm hemen çektim ama çok güzel inliyodu 😃
Mutlu_ kimsinsen konudan alkasiz ama bisey sorcaktim rahatsizliginiz ne acaba esim rektum kanseriydi rektumu alindi suan oda diski kaciriyo ve tutamiyo onun icin sordum rahatsizliginizda boyle biseymi