Sevde_20 Kekillikamisci yapma Kekillikamisci hem her istediğini yaparsan kendi sınırın kalmaz yapma ki özgüvenli sınırları olan bi kadın olasın boşver her istediğini yapınca degersiz oluyosun zaten bu hic yapılacak bir istekte degil..
HurremSultan Sevde_20 aynen ya erkolar herseyi ister bıraksan yatağa yanına başka karı bile getirirrr isteklerinin sonunun gelmesini yada hiç istememesini istiyorsan her istediğini yapmiycaksin💅🏻👌 ben istiyorsam yaparım tabi whahhahs
morsexim Kekillikamisci ilişki esnasında istiyor bazen ama kabul etmiyorum. 2 kez girdi dayanamadm hemen çektim ama çok güzel inliyodu 😃
Mutlu_ kimsinsen konudan alkasiz ama bisey sorcaktim rahatsizliginiz ne acaba esim rektum kanseriydi rektumu alindi suan oda diski kaciriyo ve tutamiyo onun icin sordum rahatsizliginizda boyle biseymi
knb22mm Kekillikamisci 1 kere yaşadık istemsiz anlık oldu o heyecanla bende o da tutamadı kendimizi ama önden daha daha zevkli
hepbahar123 Çok istekli biriyim hele tam kıvama gelince vazelin sürüp denemek isterdim ama haram bazen boşalırken domalmışşam oraya da bir şeyler yaptırıyorum o zevkle parmağıyla okşama vs gibi