Kızlar merhaba ben 32 haftalık hamileyim ilişki yasağımız var eşimi tatmin ediyorum sadece oral sexs yapıyorum eşime. Başaramıyordum ilk zamanlarda çok utanıyordum 😅😅 bu yasaktan sonra alıştım diyebilirim tek bi sorun var bana burda yardım lütfen 😬 eşim alt tarafı da yalayıp ağzına alır mısın bi kez aşkım dedi yapmadım yapamıyorum bana bi durak geliyor o zaman böyle karışınca yapacağım şeyi de yapamıyorum mesela çok iyisin böyle devam et diyor hoşuma gidiyor ama ucunu yalayıp dilinle bi kez aşağı inip ağzına al dedi utanma geldi duymazlıktan geldim😅

Burnumageliyorduuuu
    Eğer tiksinmiyorsan ucunu felan yalarken oksamaya basla yavaştan sonra dilini değir ve agzina al 😄 tuylu felansa ondan da istemiyor olabilirsin. Gun icinde hayal et soyle boyle yapacam diye gece denemeye çalış, o duraksamayi bir aşsan gerisi gelir dee

Durduruyorum o anlık zevki geçince yine devam ediyorum deli oluyor öyle 🥳

Burnumageliyorduuuu dediğim gibi gun icindr hayal edin birden uygulayin , bende eskiden cok utangaçtim asla oral yapamıyordum esiime. Simdi neler yapiyorum ooooo bir kez aştım ya o şeyi 😃😂😂😂🤣