Bebeklerim zamanında burayı ilk keşfettiğim zaman böyle bir post açılmıştı o yuzden kaydoldum uygulamaya hatta o kadar komikti jiii ahhahah şimdi malum kişiler hikayeler hep değişti hadi şimdi de biz anlatalım o yediğimiz hurmaları🤣🔥🔥
EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2
Ben anlatım şimdi Bi gün eşimle öpüştük sonra bize Bi haller oldu tabi akacak kan damarda dururmu ahahhaha eşim apart tuttu işte gittik ama bende bir seksi body süit giymisim içime ki olayyyy agsxnnx odaya bor girdik yatağın yanında boydan boya ayna ahahhahaah sonra jsye sürtünme falan oldu sonra duş aldık beraber ayyy çok heyecanlıydı yaaa vücudumu o gün o kadar sevdim ki normalde kendimle barışık bir insan değildim ama eşimin o narin halleri bana kendimi çok sevdirdi🥺💝 tabi sonra birseyler yiyelim dedik eşim boxerle bende mini şort atlet var sonra ben vişne suyu içerken bogulmayayim miiii 😬😬🥵 eşimin o telaşını görünce daha da güldüm güldükçe daha da boğuldum 🤣🤣🤧 sonradan eşimle konuşurken şey dedi hala da vişne suyu içerken ölme He falan diyor xyskhxkx çok korkmuş seni o.halde insan içine de çıkaramam bireey olsa ailene de açıklayamam falan diye çok korkmuş gxkshxnx
HurremSultan hurma yemedim yaa😐 bizim ilişkimiz çok saftı bee ama keşke bu uygulama daha önce hayatımda olsaymış ne hurmalar yer yedirtirdimmm hjhjj😂
nurtrhnx ahahaha şimdi ye hurmalarii
Kızlar nerdesiniz ayol herkez özelden mi konuşuyor 🤣 görüyorum aktifsiniz dökülün 😂🥵
HurremSultan hurma hafif kalır ne patlıcanlar ne domatesler yedik eşimle fkfkdkdkdk
HurremSultan Bizim evlilik öncesi ilki olmadı. Ama arabayı kuytuya sürer sevişirdik saatlerce. Bide abisinin boş evi vardı abisi ailesiyle yasıyordu orda yatak falan vardı oraya gidiyorduk eşimi sevişerek boşaltıyordum 😅Güzeldi be
MedavikPastam anlat ajabxbxx
tontiko oooo boş ev severiz😂😂
HurremSultan aynen 😂
tontiko bizde evlerden biri bosalsa diye neler neler yapıyorduk gece bile geliyordu xgsxjdbd
HurremSultan nişanlıyken eşimin evine giderdim, anne babası uyuduktan sonra başka odaya geçer oral yapardık birbirimize, sevişirdik. Ama her boku yiyip seks yapmamıştık bu da ayrı bi komik dkdkdkdkks
HurremSultan ayyy kızzz olmaz mııı hurmalarrr yemedim de pipi yedim abla😂😂😂 eşim askere gitti tabi o güne kadar hep oral işte sevişme falan yaşanırdı arabada ama bu sefer 12 ayın sonunda geldi bir gün ev boş attım ben adamı öpüştük möpüştük tabi 12 ay hiç birbirimizi görmemişiz şeytan girdi bu işe dedi olmuşken tam olsun orda Allah ne verdiyse hurra 😂😂 o gün aldığım zevki hiç almıyorum herhalde ilk olduğu içindi 😂😂
HurremSultan valla ağam bizimle eylenir😂😂😂bizim öyle evlenmeden önce bir anımız olmadu 😃😃😃
MedavikPastam Ay ben oral yaptırmayı aşırı özledim ya of hep kanama oluyor yaptiramoyorum sırf bu yüzden aslında çıkartmak istiyorum çıkartıp hamile kalmasam iyi gzksjxbx
Slaedz06 kizzz 12 Ay hasretlik bayrama dönmüş ahahhaa adam demedi mi yangımı bir bu söndürürdu saol diye xksgxjx
HurremSultan sorma sorma hhahah tek bu değil kııız nişanlıyken kbabamla kaynanam içerde otururdu bizde odasında oturma bahanesiyle yatakta beraber olurduk karı içeri girse ya**a yemiştik ahahah korku yoktu ya deli cesaretiymiş bee
Slaedz06 ayyy adamlar anliyordur da işte onların zamanında samanlık vardı orda iş piserdi şimdi samanlık yok işte napalim😂😂🥺🥵
HurremSultan bizde kömürlük var bacım napalım😂😂 kayınbabam hep anlatır kaynanamla nişanlanmışlar birgün diyo çatıya çıktım evlerini gözetliyom evde taa uzakta diyo cam görünüyo bitek pencere açık geçse de bi görsem diye bekliyom diyo babası geldi camdan bakınca beni gördü sinirle kapattı evlenene kadar görmedim diyo napak gardaş böyle mi olak😂😂 şimdi yüzünü görmeden şeyini görme peşindeyiz ayıllll
HurremSultan spiral mi kanama yapıyor aşko?