Benim de ilkim eşim. 18 yaşında tanıştık üniversitede. Tanistiktan 1.5 ay sonra birlikte olduk cahillik iste şimdiki aklım olsa asla 😁 8 sene birliktelik sonrası evlendik. O 8 senede üniversitede ayni evde beraber kaldık hep ailelerimiz biliyordu. Ilk sene yurtta kalıyorduk ikimiz de. Memleketten dönerken tatil donuslerinde 1 gece otelde kalır oyle yurda giderdik hep 😁 gittiğimiz otel de bide doğru düzgün yer değil yani ama öğrenci hali para yok napalim agjs eşimin ailesine giderdik bazen tatillerde annesi evde yokken hep orda da devam ahsj daha çok vardır da valla hatirlayamiyorum uzun zaman geçince. Pismanligim da evlenmeden hamile kaldım salak bi doktorun yüzünden, kürtaj olmak zorunda kaldım içimde kalan acı
EVLENMEDEN ONCE YEDIGINIZ HURMALAR 2
- Düzenlendi
HurremSultan benimde ilkim eşim, eşim öğrenci evinde kalıyordu kuzenleriyle bi gun onlar adalara gezmeye gitmişti, eşimde beni kahvaltıya çağırdı odası teraslıydı, tabi ateşle barut durur mu kendi odasında bi tane tekli koltuk vardı film falan izlerken oturduğu, ah o koltuğun dili olsa neler oldu onun üstünde terastan manzaraya karşı 😂😂 biz evlenirken koltuğu çöpe attık eve getirme onu dedim 😂 eşim asla girmek istemedi ben hep gir gir diyodum adam 6 sene girmedi ama girmek dışında yemediğimiz bokta kalmadı 😂
bogurtlenliturta kız gemde başkasının evinde he yakalandın turta
Deleted18 kız başkasının evi değil kocamın evi kocamın odası kocamın koltuğu şahsi eşyaları 😂
bogurtlenliturta o zaman kovan değildi ama neyse
Biz de lisede tanıştık böyle bi kafe gibi yer vardı özel odası oluyordu orda film izledik ilk o gün ayakta sürtündü, sonra her buluşmada öpüşme sürtünme araba dağda bayırda derken asıl bombaya geliyorum eve attım adamı 🤣🤣 annemgil ablamın yanına gitmişti sehir dışına ben çalıyordum izin alamadım 2 gece geldi beraber duş aldık seviştik 😅😅
HurremSultan biz otele gittik sevgiliyken ilişkiye girdik 😂❤️🔥güzel günlerdi
HurremSultan o kadar çok ki hangisinş anlatiyim bacım 🤩🤩🤩
HurremSultan allahım affetsin birtek kocamla yedim onlada evledim şükür🤭
Oral yaptık öpüştük seviştik ayy 69 yapmıştık aşırı güzeldi kız beden yapmıyorum ben kaç yıl oldu özledim ama hiç aklıma gelmiyor ki çocuktan🤭🤭🤭🤭🤭
HurremSultan Uzun süre sevgililik dönemim oldu hiç yakınlaşmadık.nilanlandıktan sonra ikimizde kudurduk. Rezidans a giderdik hep orda sevişirdik😂 getirdiği çikolataları da göğsüme sürer yalardı😂 girme hariç her Çeşit hurmayı yedim😂 Kapadokya da kayalıkların tepesinde bile öpüştük😂 Yeni bi post hortlatmış oldum🤣
HurremSultan biz bekarkn eşimle en büyük yediğimiz hurma öpüşmekti 👩🏼❤️💋👨🏻aralıksız 35 dk öpüşmüştük ikimizinde ilkiydik dudaklarım mosmor olmuştu. 🫣O öpüşmeden sonra eşim bana baya bi bağlandı🤪 biz çok şükür evlenmeden olmaz kafasında olduğumuz için 😂e tabi evlilikte mümkün değildi ve kaçtık eşim beni kaçırdı. Üç yıllık evliyiz şuan.
HurremSultan ayy ben evlenmeden hayatta olmaz erkeğin elini bile tutmayan ben kocamı gördüm lal oldum dilim tutuldu kör oldum tanıştıgımızın daha 20. Günğ dolmadı ben bunun altında işi pişirmişiz hala inanamıyorım yine olsa 1. Günde yaparım 20 gün çoktu🤣🤣 neyse 4 ay olmadı evlendik tabi şimdi6 yıl oldu bir kızımız var
Ay durun bende anlatıyım kız biz eşimle görücü usulü tanıştık ondan sonra nişan liydik eşim sürekli mesajda işte baş başa kalmanın yolları ni arıyordu ama ben asla pas vermezdim ne bakımdan pas vermezdim elimi tutması öpmesi falan ilişkiyi boşver ama ben eşime gel içime gir bile deseydim eşim yapmazdı oda evlenmeden olmaz kafasındaydi ondaan sonra ben kuaföre gittim bu adama dedim ben kuaför deyim sende gel geldi işte dışarda binanın önünde açık alanda ha bide bu bana mesajda demiş işte ben seni öpüyorum opcem dudaktan sende karşılık ver yoksa gelmem falan neyse geldiği gibi sarıldık bu benim yanaklarımı öpüyor dudaklarımı falan öpüyor ben yeter dedim biri Görcek kollarından salmiyor 🤪🤫😅😅dedi gel o tenha ya gidelim dedim hayır filan git dedim artık giderken uzun uzun öpmüştu dudağımı falan o ara da da bu genç bizi izliyordu ben çok utandım ama tadı çok baskaydi şimdi eskisi gibi o tad yok bı kere de annesi gil bizi de evine yemeğe davet etmişti falan ben icerde oturuyordum kaşindim durur muyum dedim keşke yanımızda oturabilsen falan dedi dışarı mutfaga gel beş dakika gittim kardeşi oradaydı oda geldi biraz konsuguk sonra kardeşi dedi ben sizi yanlız birakiyim falan o böyle yanaşmaya çalışıyor elliyor falan ben geri çekiliyorum yol üstü diye annesi geldi dedi burda pencere den görünür sunuzz isterseniz o odaya geçin kaynanam dünden razı kız 🤪🤪🤪🤫😅işte gectik falan ben çok utanıyor dum böyle beni kucağına aldı sarıldı alttan yüzümün her yerini dudaklarımı öpüyor falan kardeşi bastı bizi biz böyle hemen bıraktık birbirimizi kardeşi gitti gene aldı kuacgina ayağa kalktı sürrtundu böyle yazmmam onu kapalıydı açtı böyle yüzümden dudaklarımdan boynuma geçti falan bende bı haza geldi ittim onu dedim yeter falan ama com güzeldi bı kere sinde daha artık kına miza bı gün kalmış evimizi seriyoruz işte ben dolaba kıyafet Kerim’i koyuyorum adam o gün bile rahat bırakmadı sürekli yapışıp öpüyordu iki defa falan teyzem basmıştı ben bı ara bırak yoksa babamı çağırırım demiştim halbuki bende keyif alıyordum 🤪🤪🤪🤪🤤😋 Ha bide nişandan günü nişandan sonra arabyala bizi eve bırakıyorlar dj arka koltukta ben annem eşim önde kaynanam şoför de kuzeni ben yorulmuşum kafamı adamın omzuna koydum buna bı cesaret geldi göğüslerimi elliyor 😅😅😅🤫baktım böyle yanaklarımı öpüyor nişanlım dedi ben yapma dedim annem görür yok o bize bakmıyor dedi kafasına koymuştu dudaklarımdan öpecekti neyse artık Bizim evin kapısının önüne geldik kaynanam indi annem de indi ben tam iniyordum onlar indi dudaklarını opcem dedi ben yok dedim eğer izin verseydim hiç kimse farkına varmayacaktı ben direttim o da zorla tutup öpünce kuzeni falan gördü aynadan dikiz aynasında ben çok utanmıştım hatta kuzeni gülmüştü bize ama tadı çok farklı oluyor nişanlıyken 😋😋
asyarana kız allaj seni kaynanan nasıl gelip odaya geçin isterseniz dedi😂😂😂
HurremSultan yemin ederim valla dünden razı yaaa😅😅😅
Bizde sevgiliyken bizim bırda dere kenarı vardı hep oraya gider kola cips yapar sonra arabaya geçerdik 🙈 girmek istemez anal yapmak isterdi bende acıdı için istemezdim sürütünme veya sevişme olurdı 🙈 ben çalışıyordum gece vardiyası diye evden çıktım bu beni aldı aparta gittik .rakılar meyveler çerezler aldık gittik .hazırladım işte ilk kez rakı içicez beraber balkona masa kurduk.ben birşey olmuyor diye içiyorum hızlı hızlı 😂😂 içeri geçtik yavaş yavaş seviştik falan ben diyorum gir o diyor yok 😂 anal istedi yok dedim sonra ben kusmaya başladım😂😂 dedim kusim yapalım tmm 😂 kustuktan sonra da duş aldım duştan sonrada öylece uyuyakalmışım 😂😂😂 rezillikti 😂 ama çok güzel zamanlardı şuan o heyecan olmuyor maalesef 😂
asyarana yasak ya ondan 🤣🤣
Sutlucikolati Ayn ya kesinlikle şimdi yedi yirminci dört birbirimizin yanındayız ya insanın canı hep çekmez
Gerçi benimki hep çekiyor da işte benim ki 😅😵💫😌