Meri12 allah razı olsun canım inşallah hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ne yapalım yapacak bişi yok yarın gideceğim bakalım ne olacak 🙏🏻🙏🏻😘😘💜

Meri12 canım gittim hastanede de idrara baktılar kan yaptırmadılar ordada pozitif çıktı ben yine evde yaptım yine çıktı pazartesi gidecem hastaneye kan vermek için pazartesi kan vermeyene kadar içim rahat olmayacak dua et canım inşallah hayırlısıyla vardır 🙏🏻🙏🏻💜😘😘

Semanur21 selam uzun zamandir seni takib ediyorum ama bence hamilesin bu kadar yanilma payi olamaz he birde testin fotosunu atsanda baksak.ben adetime 1 hafta kala yapdim cokk silikdi sonra her gun yapmaya devam etdim berilginleshdi sende nasil cikiyor silikmi yoksa belirginmi adetin gectimi?

Semanur21 bak kaç kere pozitif çıkmış tabiki kan daha önemli İnşaAllah vardır kuzum dualarım seninle 🥰😘

Elba inşallah canım testi yapar yapmaz direk belli oluyo ikinci çizgi dur atayım şimdi resmi

Semanur21 her ikiside net bi şekilde çıktı hastanedede önce negatif dediler dün gece bugünde pozitif hemşire dedi dün yemek ve sıvı tüketimi yaptıysan ondan görünmemiş olabilir dedi

Semanur21 ben bu testlerin hic yanilma payinin oldugunu dushnmuyorum ama yinede kan testi yaptir ishte kistin vardi ya onun icin tam emin olman lazim insAllah hamilesindir.ben hamileyim sana bol bil dua edicem insAllah her shey gonlunde olur

Elba ay inşallah canım benim allah razı olsun inşallah 🥰🥰🙏🏻💜💜

Snowflake allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin bi kan testi de yapayım öyle içim rahat etsin hala dikenler üstünde gibiyim ve ağrılarımda var 😏

Semanur21 geçen hafta kız kardeşimin ki de silik çıktı inanamadı ama bence pozitif dedim gitti kan da görünce inandı oda 👍

Semanur21 yaaaa canimmm cok sevindimmm 😍😍😍😍 O kadar stres o kadar düsünce cektiklerimiz ve sonunda oldu Allh saglikla kucagina almayi nasip etsin rahim filmi cektikten sonra hemen oldu degil mi faydasi oldugunu duymustum inan kendim hamileymisim gibi sevindim üst üste pozitifse vardir tabiki Rabbim isteyen herkese (bende dahil) nasip etsin 🙏🏻🌸💖