Meri12 allah razı olsun canım inşallah hayırlısı olsun rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin ne yapalım yapacak bişi yok yarın gideceğim bakalım ne olacak 🙏🏻🙏🏻😘😘💜
Rahim filmi
Meri12 canım gittim hastanede de idrara baktılar kan yaptırmadılar ordada pozitif çıktı ben yine evde yaptım yine çıktı pazartesi gidecem hastaneye kan vermek için pazartesi kan vermeyene kadar içim rahat olmayacak dua et canım inşallah hayırlısıyla vardır 🙏🏻🙏🏻💜😘😘
Elba inşallah canım testi yapar yapmaz direk belli oluyo ikinci çizgi dur atayım şimdi resmi
Meri12 ay inşallah canım benim ya 😘😘🥰🥰
Semanur21 her ikiside net bi şekilde çıktı hastanedede önce negatif dediler dün gece bugünde pozitif hemşire dedi dün yemek ve sıvı tüketimi yaptıysan ondan görünmemiş olabilir dedi
Meri12 inşallah canım benim rabbim hepimize sanada hayırlı evlat nasip etsin 💜🙏🏻🙏🏻🥰
Elba ay inşallah canım benim allah razı olsun inşallah 🥰🥰🙏🏻💜💜
Meri12 💜🙏🏻🙏🏻🥰🥰
Snowflake allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin bi kan testi de yapayım öyle içim rahat etsin hala dikenler üstünde gibiyim ve ağrılarımda var 😏
Semanur21 yaaaa canimmm cok sevindimmm 😍😍😍😍 O kadar stres o kadar düsünce cektiklerimiz ve sonunda oldu Allh saglikla kucagina almayi nasip etsin rahim filmi cektikten sonra hemen oldu degil mi faydasi oldugunu duymustum inan kendim hamileymisim gibi sevindim üst üste pozitifse vardir tabiki Rabbim isteyen herkese (bende dahil) nasip etsin 🙏🏻🌸💖