Birisii Kekillikamisci tıraş olmak kelimesi bile yakışmıyo kadınlara hiç estetik gelmiyo bana ve açık açık kıldan tüyden bahsetmekde hoş degil bence
bitterdelisi24 Kekillikamisci yani gercekten çok itici. bir gün öncesinden demıssın zaten temizlenim yarın yaparız diye. bidaha neden öyle birsey dedin ki. jilet falan bide erkek gibi.
Kekillikamisci bitterdelisi24 niye erkek gbi olsunki jilet yani anam babam usulu . Herkes lazer olmak yada agda yaptrmak zorundamı ben dayanamıyorum ikisinede.
bitterdelisi24 Kekillikamisci kadınlar daha naif daha kibar ya o anlamda dıyorum traş yaptım falan itici gelmiş olabilir yoksa sorun ağda vs değil yani
delicee Kekillikamisci cillop gibi olmazsa yapmam demişsiniz hafif bir tüyle bile ilişkiye girmeyen birisinin böyle kıl tüy meselesini böyle bir kelime kullanarak söylemesi tuhaf olmuş bence madem kıldan tüyden utanıyorsunuz neden bunun muhabbetini yapıyorsunuz
Bsrkaya Bu post kemal Sunal gibi olmuss bı hevesle başladığım her işimin sonunda nasıl elime yüzüme bulastırıyorum oynat bakalım serisiiiii. 😅😅