Kızlar eşimin bu erken bosalma probleminden aglicam artık herşey mükemmel gidiyorken ben doruklarda kalıyorum deli olucam sonrasinda beni bosaltmaya çalışıyor ama icime giremedikten sonra benimde bütün keyfim kaçıyor. 2 gecedir birlikte oluyoruz tam zevkin doruklarinda birden boşalıyor dayanamıyorum sana falan diyor ama bu böyle de olmaz ya ne yedireyim napayım ben lütfen bisey diyin 🙄
YARDIMMM
prensesinannesiii ya psikolojik bence çünkü bi tanıdığım var o da böyle bi durumdan şikayetçi ama eşi askeri personel işi zor vs diye psikolojik olduğunu düşünüyoruz
@sephoraa ya özel hastaneye gittik doktor hiçbir sorun yok dedi testlerde daha ne yapicam bilmiyorum ki belki de psikolojik evet ama bunu nasil cozcem ben
prensesinannesiii eşin başka birşeye odaklansın benim eşim bazen öyle yapıyor
prensesinannesiii Ön sevişmeyi kısa tutun sirek işe koyulun bide eşim başka şeyler düşünsün biraz ara verin beklesin sonra devam edinn dkkdkd
prensesinannesiii Komik gelebilir ama işe yarıyor. Yanınıza soğuk kompres yapabileceği bir şey alın. Bizim de beş dk falan sürüyordu, sonra bunu keşfettik. 20 dk kadar sürüyor benim gel dememle bitiyor. Normal ilişki anında erkek geleceğini hissettiği zaman durup vücuduna değdirsin buzlu bir şeyi. O an tüm kanı çekilecek zaten 😂 sürekli tekrar edin ilişki içindeyken. Deneyin ve dönüş yapın bana dua edeceksiniz aksjdjd
prensesinannesiii geciktirici macunlar var onu deneyin bizde ise yaradi
@Prenses2022 ismi nedir
prensesinannesiii "epimedyumlu bitkisel karışımlı"macun
Prenses2022 ay bi kez denemiştim yırtıldım resmen benn😅 gelmek bilmiyor adam kan ter içinde kaldı yok anam dedim başlarım gecikmesine inmiyorda sonra penisleri ağrı yapıyormuş yok oral yaptım yok öbür türlü 1 saati geçkin sok çıkar sonunda gelmişti 😅😅
@Burnumageliyorduuuu ahahahah gecmis olsun pertin çıkmış 😂 o kadar da istemem ya
prensesinannesiii boşalması gelmeden çıkartıp durdursun kendini sonra devam edin biz bebeden sonra ayda yılda bir yapınca öyle yapıyoruz 😄
prensesinannesiii prezervatif kullanın öyle daha geç olur belki
Prenses2022 aktarabaynısını mi diyip alıyoruz acaba
prensesinannesiii malesef aynı sorun bizde var tam belli noktaya gelicem iki dk o geliyor sprey aldık bazen işe yarıyor ama bu sefer sertleşme yapmıyor ya diyorum hersy senin kafanda bitiyor çözümü sende yok kırılmasın diye ustelemiyorum ama bende insanım
prensesinannesiii Bence ilk boşalmayı oral yolla ellerinizle okşayarak vesaire yapın eşinize. O şekilde boşalsın. İkincide de boşalma süresi daha da uzayacağı için ön sevişmeyi uzatarak ilişkiye girin 🥲