Kızlar Bi kişinin narsist oldugunu nasıl anlamalıyım?
Araştırdım googleden ama burda çok bilgi almak istedim eşim de mi öyleydıi acaba düşünüyorum (eşimle boşanma aşamasındayım)
Narsist??
1prens_annesii kızz boşanıyormussunuz zaten napıcan ögrenip, onun üstüne böyle düşünürsen kolay atlatamazsın bu süreci başka alternatifler düşün aklına getirmeyecek ya da aktiviteler senin için daha iyi olur ✨
Bsrkaya evt ne bileyim aklıma geldi karşıma sürekli çıkınca insan ne kadar boşansa unutamıyor bişeyi
1prens_annesii bosverr neyini unutamican iyi güzel bir an yaşatmamış ki onları mi , insanın canı sadece verdiği emeğine ve yıllarına gidiyor. Onun harici birşeye üzülme bunu düşünüp bile kinlenmelisin aslında yıllarını emeğini çalmış resmen. Yaniii gecinelecek adam değilmiş. Sen daha neyini düşünüp de kederleniyorsun .
1prens_annesii sen eşin nasıl az buçuk anlatsan anlarız, ama genelde hep karşısında ki insanı körelten, küçük gören önce sevip sonra s.. tipler genelde ve her başarını kıskanır laf eder bence narsist bana göre karşısındakinin asla mutlu olmasını istemez
1prens_annesii tiktokta ayrıntılı anlatıyor bakabilirsin
1prens_annesii şöyle söyleyeyim kısaca;olur olmadık şeylerde surat asarlar,günlerce susarlar küserler,ne olduğunu sorduğunda söylemezler düşünüp bulmanı beklerler ve tartışırken konuşurken sen istediğin kadar derdini anlat kendini haklı çıkartmaya çalış seni dinlemezler kendini haklı çıkartırlar konuyla alakası olmasa bile geçmişte yaşanılan tatsız olayların konusu içinde bulursun kendini bi anda,ve sürekli yaptığı iyiliklerden ailesinin iyiliklerinden bahseder durur,oturur düşünürsün sonra ve kendini suçlu hissedersin seni öyle düşündürtür,aklı oyunu oynamayı çok severler ve her zaman onlar haklıdırlar,onların dediği olmalıdır senin düşüncelerinin bi önemi yoktur onun için,ağlamanı üzülmeni bile görmezler yok sayarlar,kısacası böyle insanlarla tartışma ortamına,haklı-haksızlık konusuna girilmez,yorulan sen olursun her zaman,benim yaşadıklarım bunlar,dahası da var ama anlat anlat bilmez,yaşayanlar bilir,bi tane insta sayfası var orda çok güzel anlatmışlar videolu ve sesli olarak,birebir herşeyi anlatıyor
Fairytalee Aaaa benim eşimi anlatmışsin