Kizlar merhaba👋🏻hep merak etmisimdir….Ben 2 yillik evliyim , 1 oglum var . Cok guzel gidiyor evliliyim ama iliski zamani nasil bosaliyorum anlayamiyorum , kocamda soruyur bosaldinmi diye bende evet diyorum dalga gecer diyes😅. Iliski zamani bosaldiginizi nasil anlarsiniz??

Yardımcı olun lütfen…

.
.
Bu anket sona ermiştir.

Bende merak ediyorum bunu burda bekleyeyim 😄

155155 ben boşalmayı 1 kere yaşadım ilişki de öf güzeldi valla ikimizin de aynı anda olması sonrası yok shshdjjdjd

Balaca1998 g noktanızı biliyosanız kaçışı yok yani imkansız boşaldığınızı anlamamanızın 🤭 bende başlarda nasıl oluyo bilmiyodum ama mastürbasyon yapınca anlıyosunuz keşfediyosunuz ve eşinizi ona göre yönlendiriyosunuz zaten olduğu zamanda hız istiyosunuz daha çok sürtünme isteği geliyo

Balaca1998 gerçekten hiç boşalmadıysanız bunun için uğraşın videolar bile izleyebilirsiniz çünkü gerçekten iki tarafında zevk aldığı bişey 🙈

Meraktan kız pozisyonda çok önemliii önemli olmazmı mesela kadınların en sevdiği ya misyoner yada üste çıkmadır yani ama adamı alta alınca o dayanamayabilir 😂😂

Balaca1998 olmuyorsun çünkü dün birine yazmıştım
              eşin düz uzansın sen karnını yay gibi yap at binermiş gibi üstünde gel git cowgirl internetten bak bende ilk kez bu pozisyonda orgazm oldum ama kız o pozisyonda düz duruyor sen geriye doğru gidip geleceksin ileri değil inşallah anlatabilmişimdir ya ve zıplama sadece git gel

relaxon ay benim her şekilde kocama dayanamama arzusu var onun olmak zevk veriyor 😄pozisyon önemli degil benim için

Balaca1998 o sadece azdığın için oluyo boşalma işi farklı sürtünerek git gel yap dediğim gibi yani başka şekilde düz girip çıkarsa bişey anlamazsın belini kullan 👍🏻

Meraktan dimi 🤭 şuan her gün istese her gün yaparım gerçekten arkadaşın sıkıntısı farklı o yüzden pozisyonu önemli en azından kendini keşfedene kadar yoksa bize her türlüsü olur 😂 deli gibiyimvalla hamilelik etkiledi beni baya

Balaca1998 dene dene sonra olduğunu yazarsın 🤭🤭🤭♥️ onu bikere hissedince zaten sürekli aynı şeyi yakalamak için uğraşıyosun her seferi daha başka bi dünya gibi bişey 😂😂

relaxon haha benim hiç sönmeyen istegim var ama ben istersem 😄o isteyince çok ıslanmıyormuşum öyle diyor ben isteyerek gidersem daha güzel oluyormuş bu da bi tespit🤣