Balaca1998

Balaca1998 önce seni şevke getirmeli. Eğer düzgün bir ön sevisme olmaz ise boşalma zor. Senin etkilendigin noktalardan opmeli oksamali. Mesela ben sırtımdan ve boynumdan tahrik oluyorum. Özellikle oraları opturuyorum. Sonra ben yönlendiriyorum yani ve üste ben çıkınca boşalıyorum. Böyle aşırı bir rahatlama hissi

Balaca1998 boşalma ve orgazm çok farklı boşalma zamanı vücuda titreme geliyor aşırı hissediyorsun daha sonra devam etsin istemiyorsun zaten 😅😅 orgazm olunca kalbin ağzında atıyormuş gibi sık nefes alıp verme çok aşırı bir hissiyat oluyor vücudun uyuşuyor gibi aşırı bir arzu istek geliyor yaşamak gerekiyor 😅😅 boşalmaya çok şahit oldum da tam orgazm 1 defa tek oldu aşırı iyi

Balaca1998 bende anlamıyordum ama yorumda yazdıkları gibi eşimin böyle daha sert yapmasını veya bana daha çok değmesini istiyorum

Sedef412 animasyon olarak anlatınlar vardır ya bence bi araştırın

She_angel Ya bende de titreme çok oluyor gözüm dönüyor. Eşim bana saldırdığın da korkuyorum bazen demişti o derece ssjsjsjsjdgf 🤣🤣

Balaca1998 havalara uçuyorum, ayaklarım yerden kesiliyor. Titreme geliyor sonunda yük kalkmış gibi rahatlıyorsun. Sonra devaö edemiyorsun ilişkine gıdıklanır gibi ama rahatsız verici gıdıklama gibi oluyor devamı

Balaca1998 Herkesle aynı şeyleri söylüycekmis gibi hissediyorum ama yazicam yinede 😂
      Boşalma mastürbasyon yaparken de hissettigin adamın içinde git gel yaparken de hissettigin tatlı duygu o saniyelerde daha çok istek kasılma boşaldıktan sonra isteksizlik
      Orgazm genelde ben eşimi yondendirerek yaşıyorum bunu. Sırtım da yıkım var oraya dokunursa hoşuma gidiyor meme uçları ve boynumdan operse aşırı hoşuma gider. G noktami biliyor🤭 aşırı titreme kasılma arzulama kudurma falan filan 🤣🤣🤣🤣

Ben boşalamıyorum nedense ya çünkü ilişkimiz kısa sürüyor elinde erken boşalma sorunu vat beni boşaltamadan kendi boşslıypr haz slamıyorum..

rumi21 şakamısın sen neyine tövbe ediyorsun
          Ne işin var o zaman senin burda
          Öğrenmeye gelmedin mi buraya
          Tövbe tövbe ne tövbesi
          Aaayyy sinirlerim bozuldu