Bsrkaya MedavikPastam kizz hazır mantı alan ben önünde saygıyla eğiliyorumm 😅 mantı yapmak mı vallahi zor iss
zarifhanim Bsrkaya Gerçekten değer vererek yorumda bulunuyorum ❤️ sadece kekini atıyorum, ben çay demlerken çözünüyor az ısıtıp çikolatası ve meyvelerini üstüne ekliyorum. Şipşak hazır oluyor ☺️☺️
baldanparmak Bsrkaya nohut, kurufasulye,buğday,sigara böreği,gül böreği gerisini kayınvalidem sağolsun hallediyor benim dolapta yer yok 😵
bitterdelisi24 Babyface hiçbirsey olmuyo nasıl yapıyorsam öyle kalıyo. bi saate yumusuyo zaten yada mikrodalga varsa ıcıne at yumusacık oluyo. ama hava almaması lazm yoksa buzdolabı kokar
bitterdelisi24 Bsrkaya tabi çeşit çeşit koyuyorum ben :) bi borcam yenmıyo zaten hemen yarısını koyuyorum :) gecen misafir geldi çikolatalı kek sade kek cıkardım yanına sarma vardı kadın dedi neler hazırlamıssın :)
She_angel Bsrkaya kek yapıyorum normal dilimleyip kaba katarım çıkarınca mikrodalgaya kat misler gibi kurabiyeler de aynı şekil canım
Selamcanlar Bsrkaya köftryi yapıp miskrt köfte yapmıştım ve norml köfte şekli vermiştim. Mislet köfteyi bezelyeli yemeğini yaparke kullandım köfteyide direk çıkardım kızarttım çokkk rahat olmuştu. Doğumdan sonra kurtarıcım olmuştu. Poğaça ve pizzada onu takip etti ve ve sigara böreği ister kızart ister fırına koy birde brownie kurabiye normal yap şerbetle sonra köpük tabaklara koy kaldır buzluğa kullanacağın zamanda akşamdan çıkar ısıtmana gerek bile yok sabaha buzu çözüldüğnde hazır enfes oluyor
1prens_annesii Bsrkaya dolabın dolup taşacak 🤭🤭 birgün nasp olırda dolabındaki yiyeceklerinden tadarız