Kızlar nasıl yapacağız ya zaten çok zayıf hamile kalmadım ama vermek istiyorum 77 falanim 85 le doğuma gittim önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar zayıflamak isteyen varsa birlikte ilerleyebiliriz
Kilo vermek isteyenler 🙊
Burnumageliyoduslkmsn çay aldım ben baya arastırdım bitkisel içerikli ciddi anlamda tok tutuyor tatlı falanda canın çekmiyor çok iyi
- Düzenlendi
bitterdelisi24 kullandığınız çayın ismini öğrenebilir miyim
Burnumageliyoduslkmsn ayın 4 ünden beri diyetteyim sadece 4 kilo verebildim ayda 10 kilo veren ben neden böyle oldu anlamadım yaa
bitterdelisi24 çay bilgisi vermen gerekiyor bizede 😥
Cicikiz kız 1 senedir sen hep diyet yapıyon ne zaman girsem seni diyet yaparken görüyorum djdjskskskskskksks
bitterdelisi24 artık kankalarınla da paylaşırsın aşkım 🥹😂
@bitterdelisi24 hep birlikte bekliyoruz shsjsj
MedavikPastam shsjjdjdjdjd dediğin gibi aşko yapıyorum bozuyorum 😂 veriyorum alıyorum yalama oldu iyic😂😂😂
Burnumageliyoduslkmsn Buzlulimonatam Meraktan @Bfdn
tabi kızlar :))
aserola adı.
belki denk gelmıssınızdır.
ben trenyoldan aldım..
kahvaltıdan yarım saat önce ıcıyorsun. bide aksam yemekten yarım saat önce…
ben sabah 9 da bi tane yumurta yedim bu saat oldu hala onunla duruyorum.
mıdem gurulduyo açlıktan ama yok yiyemıyorum yani
Cicikiz Sen bensin ya bende bi ara düşmüştüm diyet batağına alıp veriyordum kiloyu🤣
Burnumageliyoduslkmsn canım hiç bir çay ve ya başka bişey insanı zayıflatmaz kimsenin önerdiği şeyleri kullanma direk kalbe zarar veriyor ben de kilo veremiyorum tiroitim var doktora gidicem diyetisyene sende gidebilirsin sağlıklı zayıflama bu şekilde olur
MedavikPastam şimdi noldu 😂
Cicikiz şimdi hamileyim aldım kiloları yine😂
Burnumageliyoduslkmsn bende 80 kilo falanim 70 e düşsem yeter ama ama bir türlü gitmiyo kilolar 10 ay oldu doğum yapalı sezeryan göbeğim 🙄asla içeri girmiyo
MedavikPastam yaaa ben sabah 69 gördüm mutlu oldum 😂 74 ten gene geçen sene 75 den 58 e 60 düştüm gene aldım yaaaa
Cicikiz kaç olmak istiyorsun sen? Ben 70 den aşağı hiç düşemiyorum😂😬
MedavikPastam 55 e kadar düşmek istiyorum annemden geldim bu sabah tartıya çıktım 68,5 😂😂
Cicikiz hahah yavaş yavaş iniyorsun böyle devam😁
MedavikPastam yaa aynen adetken hiç gitmedi bira hafta bırakacaktım valla diyeti 😂