zehirlisarmasik taslan pantolon balığı ahahaha😅oda güzelmiş denizin içinde yaparsan senden beceriklisi yok😅😅
taslan zehirlisarmasik kız balayında havuzda denedim oldu da denizde hiç denemedim hahahah 🙈🙈🙈 şimdi biraz açılıp yapmak lzım o işi 😂😂😂
Buzlulimonatam zehirlisarmasik anladım aşkım teşekkür ederim ben bi kere de bitirmim iki günde bir salıverim 😂
Esmerkiz dramaqueencnm 🤣🤣🤣kadınların kullanıcağı sözler diyilki bunlar😁erkeği ben duvara niye yapıştırayım🤣🤣🤣
zehirlisarmasik dramaqueencnm olsun güldürmek de sevdaya dahil değil mi komik fantazileri olanlar da vardır aramızda😀
zehirlisarmasik Esmerkiz kız sende fantazilerimiz tek taraflı değil elbet ben yapıştırıyorum Allah ne verdiyse😅😅
dramaqueencnm zehirlisarmasik güler geçer sadece böyle alevlendirmez eşimi o çok farklı dilden anlıyor ahahshahha
zehirlisarmasik MedavikPastam sen kullanmıyo musun böyle sözler kız sizde alevlisiniz normalde ben karışık yazdım siz size uyanı seçin güzelim 😂
zehirlisarmasik bitterdelisi24 Seda daki enerji bizde var mı acaba kadın genç eşi buldu keyfi yerinde 😏
yesilimsii Az önce görevdeki kocama göğüslerimin resmini attım 😂 10 gün sonra gelecek normalde ama bu gece gelmese iyidir 😂😂
zehirlisarmasik yesilimsii bu kızda az değil bacım adam perişan olacak gelene kadar 😅😅yakında mesleğini bırakmazsa iyidir🤣