rengarenk29 içimizde o güç var burda takıldıkça canlanıyoruz,sahalar bizi bekler😉
Kocacığıma mesaj🔥 ortalık alev alsın 🔥
mavikelebekk__ değerlendir canısı zaman sizin😍
rengarenk29 kartlar hazırlayabilirsin ortak yapabileceğiniz şeylerden oluşan sıra sıra çekin kimin şansına ne çıkarsa onu yapsın ☺️
zehirlisarmasik evet bende atıyorum yaaaa bayılıyorum öyle yapmaya ama şimdilerde aklıma gelmiyor dediğin gibi varsa paylaşalım örnek olur 🤌🏼❤️🔥
zehirlisarmasik bunu her gün bi tane bi doz şeklinde mi atıyoruz hocam yoksa bi kere de mi salıveriyoruz kobrayı 🐍
Buzlulimonatam herkes kendine göre uyarlasın mesela ben ilk attım bir iki tane baktım kendi de biliyormuş birkaç tane kendi de atmaya başladı öyle öyle yazistik seçip attım istediklerimi,birkaç tane de sonrası için ayırmıştım onları da bazen aralara sıkıştırdım😁😉eğer dersen ki ben kocama her gün bir iki doz atayım öyle daha heyecanlanır öyle at herkes kocasının huyunu daha iyi biliyor 😈kapişş
Buzlulimonatam güzel etkileyici değişik sözler bulmak zor oluyor e bizde her zaman nereden bulalım şekerim 😀
Buzlulimonatam alevlendirmek bizden söndürmek onlardan💃
duy1se oo baya varmış Allah yardımcınız olsun ♥️
zehirlisarmasik kız anam bende bir haftadır annemdeyim üç kere erotik fotolar attım telefonda yaptık nişanlılığımızda ki gibi 😂🙈🙈 bu akşam bizi almaya gelicek sabahta denize gidicez artık gecenin abdestini yarın denizde devam ettirir alırız hsbsjsjs zaten o da söylüyo yarın denizde pantolon balığı yakala diye hahahahah 😂😂😂 artık dalıp dalıp yalarım 😂😂😂😂
taslan pantolon balığı ahahaha😅oda güzelmiş denizin içinde yaparsan senden beceriklisi yok😅😅
zehirlisarmasik anladım aşkım teşekkür ederim ben bi kere de bitirmim iki günde bir salıverim 😂
zehirlisarmasik ben kocama böyle yazsam adam gülme krizine girer ahahahh
dramaqueencnm 🤣🤣🤣kadınların kullanıcağı sözler diyilki bunlar😁erkeği ben duvara niye yapıştırayım🤣🤣🤣
Buzlulimonatam gönder gitsin canım 😉💋
dramaqueencnm olsun güldürmek de sevdaya dahil değil mi komik fantazileri olanlar da vardır aramızda😀
dramaqueencnm bende yazsam ne diyon kızım uykulu musun der bana😂😂
Esmerkiz kız sende fantazilerimiz tek taraflı değil elbet ben yapıştırıyorum Allah ne verdiyse😅😅
MedavikPastam sen kullanmıyo musun böyle sözler kız sizde alevlisiniz normalde ben karışık yazdım siz size uyanı seçin güzelim 😂