• Cinsellik
  • Kocacığıma mesaj🔥 ortalık alev alsın 🔥

zehirlisarmasik evet bende atıyorum yaaaa bayılıyorum öyle yapmaya ama şimdilerde aklıma gelmiyor dediğin gibi varsa paylaşalım örnek olur 🤌🏼❤️‍🔥

Buzlulimonatam herkes kendine göre uyarlasın mesela ben ilk attım bir iki tane baktım kendi de biliyormuş birkaç tane kendi de atmaya başladı öyle öyle yazistik seçip attım istediklerimi,birkaç tane de sonrası için ayırmıştım onları da bazen aralara sıkıştırdım😁😉eğer dersen ki ben kocama her gün bir iki doz atayım öyle daha heyecanlanır öyle at herkes kocasının huyunu daha iyi biliyor 😈kapişş

zehirlisarmasik kız anam bende bir haftadır annemdeyim üç kere erotik fotolar attım telefonda yaptık nişanlılığımızda ki gibi 😂🙈🙈 bu akşam bizi almaya gelicek sabahta denize gidicez artık gecenin abdestini yarın denizde devam ettirir alırız hsbsjsjs zaten o da söylüyo yarın denizde pantolon balığı yakala diye hahahahah 😂😂😂 artık dalıp dalıp yalarım 😂😂😂😂

taslan pantolon balığı ahahaha😅oda güzelmiş denizin içinde yaparsan senden beceriklisi yok😅😅

Esmerkiz kız sende fantazilerimiz tek taraflı değil elbet ben yapıştırıyorum Allah ne verdiyse😅😅