taslan xyzem biz baya açıleık etrafta pek kimse yoktu bide öpüşmedik dalıp dalarım beline bacaklarımı dolayıp mayomu sıyırıp devam keee
taslan @“esra_s_m_f”#p831462bacım normalde çok komiğimdir ama malesef hayat şartlarım pek normal değil burda biraz dağıttım kendime geldim 😂😂😂
zehirlisarmasik taslan evet burası tam bizlik kafa dagitmalik dert dinlemelik,yaraları sarmalık bir yer..
zehirlisarmasik taslan Allah’ım cümlemizin yuvasını colugunu çocuğunu korusun dertlerimize derman versin
taslan Amiinn amiinn inşallahhh. Bu uygulamaya da tesadüfen denk geldim böyle bi ortamı olduğunu bilmeden indirdim dedim ki kendi kendime buldun ortamını dağıt biraz 😂
zehirlisarmasik Kucukbayan_8 bende foto işinde pek usta değilim işte bide ister istemez sosyal mecralarda güvenliğimiz tehlikede açık foto atmak falan biraz düşündürücü oluyor benim için tesettürlüyum çünkü.
Kucukbayan_8 zehirlisarmasik wp den atıyorum ben genelde şimdi birde bir kereligne gösterme özelliği geldi adam bir kere gördü gördü ikinciye bakamaiyi daha da azıyor zaten🔥🔥😅😅
nuryollanna zehirlisarmasik Kız ortalık yanıyo bi de ben yanarsam nolur bilmem sjsjsj hayır yani kocam da işte shdhdhhs 😂😂😂