Kiko kullanipta memnun olan var mı bem aldım rimel eyeliner ve ruj beğedi okadar övüldüğü kadar yok gibi lorealendahaemnun kaldım mesela

Kelebek21 ay bende araştıyorum ya göz kalemi hoşuma gidiyor sanırım dumanlı makyajlar için olan bide rujlarını beğeniyorum ama çok pahalı

Rujlarında da böyle renkli parlak olan numarasını biliyor musunuz sefirin kızı diye bi dizi vardı nare (Neslihan atagül) sürerdi hoşuma gidiyordu hem parlak öyle bulabilirsem alıcam

Kelebek21

Bb kremden memnun değilim ama diğerleri aşırı iyi
      Gloslarım var bide onlar makyaj çantamda aşırı pahalı olmuş ama çok iyi

Kelebek21 kiko güzel bir marka ama öyle övgü abartı alacak kadar da degil yani ürünleri ne kötü nede öyle wow.iş görüyorlar öyle diyim .mesela dudak ürünleri asırı abartılıyor bende de her rengi var cok güzeller ama kalıcı degil fakat iş görüyorlar cogu yapıs yapıs degil.

Rouge ben pudrasini almak istedim komedonojil değildir yaziyor diye çünkü cildim sivilce yapiyor birde eyeliner ve rimel

Kelebek21 senelerdir rujunu ve çeşit çeşit rimellerini kullandım. Aşırı iyi, yurtdışından arkadaşım getiriyordu bana sürekli direk milano’dan, buradakilerden farkı var mıdır bilmem. 1 yıla yakındır kullanmıyorum bitti arkadaşımda gelip gitmiyor artık