• Sağlık
  • Hamile kalmak için soğan kürü

Hamile kalmak için soğan kurunu deneyen var mi kizlar ? Veya denediyseniz nasil başladiniz reglden kac gun sonra? Hamile kalan varmi acaba 🤔 denemeyi duşunuyorum da 5yil once falan bekarken midemden rahatsizdim ameliyat olmuştum bir sakincasi olur mu diye arada kaldim şimdi kimilerin yorumunu okudum rahatsizlaniyorlarmiş deneyen varsa yazabilirrr miiiiiii

Deren Canim ben sogan kürünü denedim ama kisiden kisiye degisiyo herkesin rahmi yumurtaliklari farkli calisir o yüzden kesin bisey diyemem.Ben bi kac gün yapmistim ama icimi temizlesin adetimi söksün diye kistin filan varsa icebilirsin iyi olur.Söktürür temizler yani.Incir kürünü dene bi ben bu ay denedim bilmiyorum ise yaradimi daha adet olmadim.Bi kere kan verdim cikmadi.Ama dedigim gibi kisiden kisiye degisen bisey incir havuc kürüyle baya hamile kalan bayan var.Denemekten zarar gelmez 😇

Deren ben yaptım canım adet bitiminden 2 gün sonra başladım sabah akşam 15 gün içtim taze kaynatdım her defasında onunla beraber dyuphaston ve ovulyasyon testi yaptım çok şükür denediyim ay hamile kaldım

Merveyldrm tesekkur ederim incirle havucu deniycem sogandan biraz cekiniyorim mide ameliyati olmuştum arada kaldim biraz ama bunu denerim🙏

Shehane ay ne guzel 😊 darisi bizlerin başina da ben biraz midemden rahatsizim o yuzden biraz kararsiz kaldim 😔

Bu soğan kürünü bende yapıyorum ilk defa 13cü günüm.. 2 gün daha içecem.. bu 6 ayda bir mi yapılıyor yoksa önümüzdeki ay tkr mı yapmam gerekiyor bilen var mı?

• [silindi]

Shehane Ac karnina mi ictin Canim sabah Ac karnina Ve Aksam yemekten Önce mi

Meri12 bilmiyorum ki 2 gün daha içecem zaten sonra bitti..

Meri12 hayır zaten adet bitiminden 2 gün sonra içiyorsun 15 gün sonrakı adete en az 1 hafta kalmış bitiyor

Kızlar merhaba, çok büyük bir yumurtalık kistim vardı, ameliyyat yapmamız gerekiyor dediler, çok korkmuştum, doktor 2 hafta zaman verdi, ilaç da yazdı, ama “ ameliyyat olucağından eminiz” dediler bana. 12 gün boyunca her sabah soğan kürü içdim, 12gun sonunda kistim kalmamıştı. Bu bir muziceydi benim için. Hamilelik için yararlımı bilmiyorum ama yumurtalık kistleri için muhteşem bişey. 6 ay oldu içeli, bugun yine yaptım birazdan içicem🤗

Mylittlefridend Salam, mende Azeriyem) soganın suyudur beli) bir qaba 2 stakan su tok, qoy qaynaaın, gorsenki uje qaynıyır, 1 soganı soy, yu, 4 yere bol at o qaynıyan suya, saata bax tam 5 deq qaynat. Sora ele isti isti süz onu stakana, qoy biraz soyusun, ilıq olannan sora ic, dadı pisdi ama cox xeyirlidi, inwallah komek eliyer🙏❤️ Men gunde bir defe, seher ac qarnına icirem, cox adam gunde 2 defe icir) bir de 15 gunnen artıq icme. 6 aydan bir 15 gun icmek olar❤️

Aydan yaxsiyam canim sen necesen? Ama men mesuliyetsizem onu 2gunnicecem sonra qalacag😅😅