Mylittlefridend bilki cox xeyirlidi, mecbur ele ozunu, ic. Mene cox komek eliyir🤗
Hamile kalmak için soğan kürü
Merveyldrm anca alişveriş yaptim bugun incir aldim şimdi nasil yapabilirim incir kurunu ? Detayli yazarmisiniz 😊
Deren Adetin bitince başla 21 gün devamlı her gün taze yap.7 8 tane kuru inciri ikiye kes ufak bi tencereye vs koy iki buçuk üç su burdağı klorsuz su koy.Kaynat ama kaynamaya başladıktan sonra süre tut 15 dk falan sonra kapat sogusun.Aynı anda başka bi tencerede 3 tane havucu büyük büyük ikiye üçe böl iki buçuk üç bardak su koy kaynat onuda bi 20 dk kaynat uzun gözüküyo ama bes dk sürüyo dograyıp ocaga katıyosun sadece.İkisini ayrı yap sogumaya bırak ama çokta sogumasın ılıkken bi yerde birbirine karıştır 500 ml çıkıyo su şişesine kattım ben her gün ikiye böldüm sabah akşam içtim.Faydası oldumu bilmiyorum daha kan vericem İnşAllah sana iyi gelir incir yumurtaları kaliteleştiriyo havuçta çatlamasını saglıyo ben ikisinide baştan yaptım 21 gün içtim.Bide sana tavsiyem adetin düzenliyse yumurtlama günlerin belliyse o günlerde birlikte ol eşinle yani sürekli birlikte olma.Sperm kalitesi düşüyo.Yumurtlaman da düZenli degilse belli değilse bu kürü yaparken ovulasyon testi al kullan çatladıgı zaman yumurtalar ona göre davranırsınız.😇
Merveyldrm çook teşekur ederim inş istediğinize ulaşirsiniz sizde😊
Deren Amin isteyen herkes inşAllah 🥰